Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ντέρμπι κορυφής στο Δερβένι . Ο "κατατρεγμένος" και αποδεκατισμένος Αστέρας μάχεται με την Κόρινθο ΄06


 Άκρως ένδιαφέρουσα ειναι η αυριανή ( Σάββατο 13/12/14) 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Κορινθίας.  Η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις εκ των πρωτοπόρων ομάδες Αστέρα  Δερβενίου και Κόρινθο  '06, με τις υπόλοιπες των πρωτοπόρων ομάδων Θύελλα Πετρίου , ΑΟ Ζευγολατιού και ΠΑΣ Κόρινθος να δοκιμάζονται εκτός έδρας με Αγίους Θεοδώρους, Κύψελο και Ελλάδα Βέλου, αντίστοιχα.
Στο Δερβένι θα γίνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Αστέρα  Δερβενίου και Κόρινθο  '06. Στο γήπεδο αναμένεται να κατακληστει από εκατοντάδες φίλους της Δερβενιώτικης ομάδας, οι οποίοι, αφ ενός μεν, θα την ενισχήσουν για την νκη και αφετέρου να σταθουν στο πλευρό της μετά τον αδικο "κατατρεγμό" και αποδεκατισμό της από τις κορινθιακές ποδοσφαιρικες αρχές.
Στο Ξυλόκαστρο θα διεξαχθει το τοπικό ντέρπι αναμεσα στον Πανκαμαριακό (ως γηπεδούχο) και στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου (ωςφιλοξενούμενο), ενώ στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος αντιμετοπίζει την γειτονική του ομάδα του ΑΟ Σπαθοβουνίου. Τέλος ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων.

Α1 Κατηγορία
11η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ