Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

"Ερυθρόλευκη" αποθέωση του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα

`Ερυθρόλευκη` αποθέωση! Η υποδοχή του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟ-VIDEO)
 Θερμή υποδοχή στον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επεφύλασσαν περισσότεροι από 200 οπαδοί των Πειραιωτών στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας», στην Κέρκυρα, το απόγευμα του Σαββάτου
Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο νησί των «Φαιάκων» για την σημερινή αναμέτρηση  (30/11) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague και κατά την άφιξή τους, αποθεώθηκαν από τους οπαδούς του συλλόγου που μένουν στην Κέρκυρα
Τα συνθήματα δόνησαν την ατμόσφαιρα και τα καπνογόνα έκαναν την νύχτα… μέρα.
Μάλιστα, οι φίλοι των Πειραιωτών ζήτησαν εκτός από το σημερινό «διπλό» και νίκη επί του ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, έστω προσωρινά, και να έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης.
Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν στην Κέρκυρα με πολλές αλλαγές αφού ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα 4 βασικούς παίκτες.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει μία νίκη που θα του δώσει την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ θα του επιτρέψει να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τον αντίπαλό του.

Ο Μίτσελ αναμένετα να παρατάξει τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτη, Μποτία,  Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Ντοσεβί, Τσόρι, Φουστέρ, Διαμαντάκο.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA