Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

'Εφερε το ματς... τούμπα και κράτησε το +2 με νύχια και με... δόντια ο ΠΑΟΚ

Live ΠΑΟ-Βέροια (1-0), το έφερε «Τούμπα» ο ΠΑΟΚ, στο +2 από τον ΟΣΦΠ
Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού αν και έχανε μέσα στην Τούμπα από τον Πανθρακικό, έφερε... τούμπα το ματς νίκησε με 3-2και παρέμεινε δυο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό, πριν από το ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε με το Σαλπιγγίδη (7΄), ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τους Ντιγκινί (32΄) και Τσουμάνη (55΄). Μέσα σε τρία λεπτά (62΄, 65΄) η ομάδα του Αναστασιάδη ανέτρεψε το εις βάρος της σκηνικό με τα γκολ των Παπαδόπουλου και Περέιρα.
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Σπυρόπουλος (61΄ Περέιρα), Τζαβέλλας (67΄ Ποζατζίδης), Κατσικάς, Κίτσιου (46΄ Κίτσιου), Τζανδάρης, Μάρτενς, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (73΄ Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ίγκορ (50΄ Κάσες), Ντιγκινί (66΄ Ρομέου), Τσουμάνης.

* Ο Πανιώνιος πήρε νίκη ανάσα  με 2 - 1 επί της Νίκης Βόλου . Οι Φούντας (29΄), Κολοβός (49΄-πέναλτι) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, μείωσε ο Αναστασόπουλος στο 84΄ για τους φιλοξενούμενους.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (70΄ Μπουμάλ), Χατζηϊσαΐας, Φούντας (90+3΄ Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83΄ Γκίνη).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας):
Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (62΄ Νέτι), Ίβενς, Λούξ, Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος, Ροζέριο (70΄ Κορέτας), Τζιώρας, Κυζιρίδης (46΄ Μουζακίτης).

*Ο ΠΑΣ νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ με 3 - 0. Το σκορ άνοιξε στο 30΄ ο Τσάβες, όταν ο Λόρια απέκρουσε το πρώτο σουτ του Ίλιτς αλλά δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Αργεντινός έκανε εύκολα από κοντά το 1-0.  Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας απέκρουσε και το σουτ του Μανιά στο 43΄, αλλά στο 44΄ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακόστα από τον Ράζακ και ο Τσάβες διπλασίασε εύκολα από τα 11 μέτρα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με νέο πέναλτι ο Ίλιτς στο 87΄, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Αντελέγε ανατρέποντας τον Γιάκο, με αποτέλεσμα ο αμυντικός του ΟΦΗ να αποβληθεί.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73΄ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (78΄ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69΄ Χαρίσης), Λίλα.
ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46΄ Πετρόπουλος), Ράζακ, Φερνάντεθ (67΄ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56΄ Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.