Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κοινή συστρατευση στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με κοινό στόχο την επιστροφή της ΖΗΡΕΙΑΣ Α.Ε σε τροχιά ανάπτυξης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhN9BbeJDTRWT10f52eyCSBgndbg544WRMQVBky9fv-fNd9dFKV5QvqVzfHn3XBMeDGhAgoWuLH6oSZnYWmOdL4gwCi5RBcNRjbd8jsQ8_aJ1rxHkqpvZLIp9_3uYsEQ3YM54iNfruP4c/s1600/47674e109b85ae6495880f2604f34f58_XL.jpg 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συνδημότες, ένα από τα βασικότερα θέματα που πρέπει να απασχολήσουν την νέα δημοτική περίοδο τον Δήμο μας είναι ο σχεδιασμός και η προώθηση ενός νέου τουριστικού μοντέλου, απαραίτητου πυλώνα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας. Η λεπτομερής ανάλυση του μοντέλου που θέλουμε και μπορούμε να ακολουθήσουμε και η συστηματική και στοχευμένη προώθηση του Δήμου μας ως διακριτό τουριστικό προορισμό αποτελεί μονόδρομο επιβίωσης στις ιδιαιτέρως δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.
Ένα από τα ελάχιστα αναπτυξιακά εργαλεία που διαθέτουμε είναι το Αθλητικό Κέντρο ΖΗΡΕΙΑ Α.Ε. Δυστυχώς η ΖΗΡΕΙΑ Α.Ε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ορατός κίνδυνος ακόμα και για την ύπαρξή της. Τυχόν αδυναμία λειτουργίας της θα επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στο ορεινό τουρισμό του Δήμου μας και θα μας στερήσει έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας. Δεν είναι δυνατό να σχεδιάζουμε δράσεις οι οποίες θα τονώσουν την επισκεψιμότητα στον τόπο μας και ταυτόχρονα να στερηθούμε έναν από τους ελάχιστους πόλους έλξης επισκεπτών.
Μπροστά λοιπόν σε αυτόν τον σοβαρότατο κίνδυνο όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης αποφασίσαμε να συστρατευθούμε με κοινό στόχο την επιστροφή της ΖΗΡΕΙΑΣ Α.Ε σε τροχιά ανάπτυξης. Όλοι οι Δημοτικοί Συνδυασμοί του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνουμε να στηρίξουμε το νέο Δ.Σ της επιχείρησης, και να συμμετέχουμε με εκπροσώπους μας σε αυτό, ώστε να καταστεί σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για τον δοκιμαζόμενο Δήμο μας. Όλοι μας δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να πετύχουμε τον σημαντικό αυτόν στόχο.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη και αποδεικνύει ότι όλοι οι αιρετοί του Δήμου μας έχουμε την υπευθυνότητα και την τόλμη που χρειάζεται όταν το συμφέρον του τόπου μας το απαιτεί. Παραμερίζουμε τις διαφορές μας και μπορούμε να ξεπερνούμε ακόμη και τους θεσμικούς μας ρόλους σε θέματα που αντιλαμβανόμαστε ότι το απαιτούν. Δίνουμε εμείς πρώτοι το παράδειγμα ενότητας και ωριμότητας, στοιχεία απαραίτητα για να κατορθώσουμε να δούμε τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. Πιστεύουμε ότι αν το παράδειγμα αυτό βρει μιμητές δικαιούμαστε όλοι να αισιοδοξούμε για το μέλλον.
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ