Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκες για ΠΑΟΚ και Βέροια

Ασταμάτητη η Βέροια κέρδισε με ανατροπή την Κέρκυρα

Στο Φάληρο ολοκληρώνεται η πρώτη «δόση» της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:30).
 Νωρίτερα,  η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε στη Βέροια όπου το εκπληκτικό ξεκίνημα της "βασίλισσας του Βορρά" συνεχίζεται. Η ομάδα της Ημαθίας έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας. Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν με τον Χαβίτο στο 9΄, αλλά οι Κάμπορα (29΄) και Ντουμίτρου (57΄) έφεραν την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους.
ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ρ. Μπράβο (79΄ Όστοϊτς), Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60΄ Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (71΄ Μπατιόν).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου):
Σέτκους, Κανακούδης, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ (62΄ Μαρκόβσκι), Καϊκούτ, Ρόχας (63΄ Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο, Σάντσεθ (79΄ Κοντός).


Ο ΠΑΟΚ έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Νίκης στην άδεια ΤούμπαΣε άλλο αγώνα που έγινε στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Νίκης Βόλου και επιβλήθηκε με 3-0.  Ο Αθανασιάδης στο 22', ο Περέιρα στο 47' και ο Μακ στο 80' (πεν.) ήταν οι σκόρερ των νικητών. Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Νίκη Βόλου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα!
ΠΑΟΚ (Α.Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας (46΄ Κατσικάς), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (76΄ Μάρτενς), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (64΄ Τζανδάρης), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (23΄ Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουχ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51΄ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης (83΄ Κορέτα)