Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Γενέθλια ΠΑΣΟΚ με ευθεία επίθεση του Βενιζέλου στον Γιώργο: Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

VENIZELOS3000

Αφού πρώτα εξέφρασε τη λύπη του για την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από την εκδήλωση για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό.
«Τη Δευτέρα μίλησα για τον καταλυτικό ρόλο του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά χάθηκαν αυτά που είπα μέσα στην ευτέλεια συμπεριφορών που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία, χάθηκαν μέσα σε συμπεριφορές που προσβάλουν την παράταξη.
Δεν έχουμε καμία σχέση, ηθική και πολιτική, με τα φαινομενα αυτά … δεν ανήκουν στην παράταξη», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως
«Δεν με αφορούν προσωπικά, μετείχα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να δώσω ένα μήνυμα συστράτευσης. Επιτελώ το καθήκον εξαντλώντας τα περιθώρια της δικής μου αντοχής και ανοχής».
Αλλά και στη συνέχεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε πολλούς υπαινιγμούς για το ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου, σημειώνοντας πως «δεν υπήρξε καμία συνωμοσία από τη μετάβαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου».
Κατηγόρησε επίσης τον πρώην Πρωθυπουργό για απουσία του από τα δύσκολα και πως επέλεξε το δρόμο της φυγής, όταν η χώρα βρέθηκε στα δύσκολα.
«Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε και πως πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ και άλλα σχήματα, προέρχονται από συγκεκριμένο χώρο του κινήματος.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η έκκλησή του για ενότητα, για την οποία έθεσε έναν και μόνον όρο. «Να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ πίσω από το παραβάν» είπε ο κ. Βενιζέλος αφήνοντας ασφαλώς… σκιές για τη στάση ορισμένων στελεχών σε κρίσιμες προεκλογικές στιγμές.

ysterografa.gr