Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η επανάκαμψη Μιχελάκη δείχνει... εξελίξεις

Giannis-Mixelakis-Antonis-Samaras
Η επανάκαμψη του Γιάννη Μιχελάκη στην επικαιρότητα, με δημόσιες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες υπεράσπισης του κυβερνητικού έργου, αποτελεί μια ακόμη σαφή ένδειξη ότι μετράει αντίστροφα ο χρόνος για ραδγαίες πολιτικές εξελίξεις, που θα κορυφωθούν με τη διενέργεια πρόωρων βουλευτικών εκλογών.
Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, βρέθηκε εκτός μάχης για σημαντικό χρονικό διάστημα, μετά την απρόσμενη απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση στον ανασχηματισμό του Ιουνίου, πλέον ωστόσο δείχνει να δραστηριοποιείται και πάλι.
Ο Γιάννης Μιχελάκης ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος του Σπύρου Μάλλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τις προηγούμενες ημέρες είχε επίσης δημόσιες εμφανίσεις, ενώ την Παρασκευή εθεάθη να πίνει τον καφέ του στη “Βιβλιοθήκη” στην πλατεία Κολωνακίου, μαζί με εκδότη κεντροδεξιάς εφημερίδας.
Η επανακάμψη Μιχελάκη μαρτυρά ότι ο πολιτικός χρόνος μετράει αντίστροφα, καθώς ο άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα χρόνια της αντιπολίτευσης, πριν από τις εκλογές του 2012, είναι βουλευτής Επικρατείας, αναζητεί λοιπόν εκ των πραγμάτων εκλογική περιφέρεια, με τις πληροφορίες να τον εμφανίζουν ως σχεδόν βέβαιο να δοκιμάσει τις δυνάμεις στην περιφέρεια-καρμανιόλα της Β’ Αθηνών.
Θα πρέπει να επισημανθεί ακόμη ότι το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη εμπλέκεται και στα σενάρια της διαδοχής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον ίδιο και τον πρώην υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι.

ysterografa.gr