Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

"Στράβωσε" ο Τσόρι με Μήτρογλου! Μίτσελ: «Λύθηκε η παρεξήγηση, τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι»

Φωτιές άναψε το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Βέροια, με το οποίο ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ υπέρ των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Ο Τσόρι, ο οποίος εκτελεί τα στημένα, πήγε να πάρει τη μπάλα για να το εκτελέσει, αλλά τον πρόλαβε ο Μήτρογλου, ευστοχώντας στη συνέχεια για το 1-0.

Ο Αργεντινός "στράβωσε" με τον Μήτρογλου και όταν ο σκόρερ επιχείρησε να πανηγυρίσει μαζί του το γκολ, ο Τσόρι τον απώθησε και εμψύχωνε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Οταν ο Μήτρογλου επιχείρησε εκ νέου να τον προσεγγίσει, ο Τσόρι τα πήρε και κινήθηκε προς το μέρος του.

Πάντως, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στη σέντρα του γηπέδου (ενδεχομένως έπειτα από εντολή του Μίτσελ), για το εναρκτήριο λάκτισμα του δευτέρου ημιχρόνου. Από τις αντιδράσεις και τη συνομιλία που είχαν, φάνηκε πως το "θέμα" θεωρείται λήξαν, αλλά αυτό θα φανεί στη συνέχεια...

 Θέση για το περιστατικό στη φάση του πέναλτι ανάμεσα στον Τσόρι και τον Μήτρογλου πήρε ο Μίτσελ ο οποίος δήλωσε πως η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια και πως ο Αργεντινός θα είναι ο εκτελεστής από την άσπρη βούλα.

Μίτσελ: «Λύθηκε η παρεξήγηση, τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι»«Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται».

Όσο για την αναμέτρηση με τη Βέροια, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε προβλήματα. Αλλά και πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αυτό που μας έλειπε είναι το να δημιουργήσουμε μια φάση και να την τελειώσουμε. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μια καταπληκτική εβδομάδα. 

Σήμερα βάλαμε τρία γκολ απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία μας δημιούργησε προβλήματα. Η κατάσταση ήταν σχεδόν πάντα υπό έλεγχο. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όμως. Η Βέροια είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Για την εμφάνιση του Μπενίτες: «Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους. Σήμερα ήταν εκτός αποστολής ο Διαμαντάκος ο οποίος ήταν πολύ καλός σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Θα πάρουν όλοι την ευκαιρία τους».
 pireasnews.gr