Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ, ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

http://aristoteleio.gr/images/aristoteleio.jpg 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ισθμός, 04.09.2014

                          ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ  

Το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ, ανακοινώνει επισήμως το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".

Στόχος του αποτελεί, η ασφαλής εισαγωγή και διάκριση όλων των μαθητών μας, στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Αφενός οι ικανότητες και η εμπειρία των Καθηγητών του Εκπαιδευτηρίου και αφετέρου τα εκατοντάδες αποτελέσματα ειαγωγής μαθητών μας στην Ανώτατη Εκπαίδευση μας δίνουν την δυνατότητα μεσω γραπτής συμβάσεως να διαφαλίζουμε τους γονείς - κηδεμόνες των μαθητών μας, ότι σε περίπτωση μη δυνατότητας εισαγωγής των μαθητών στην Ανώτατη Εκπαίδευση  θα επιστρέφονται στο ακέραιο (100%) τα δίδακτρα φοίτησης της Γ΄Λυκείου.

Επιπλέον, ως ένα επιπρόσθετο κίνητρο για την εισαγωγή των μαθητών μας σε υψηλού κύρους Ανώτατες Σχολές, επιστρέφουμε ως Βραβείο Αριστείας το  τριάντα τοις εκατό (30%) των διδάκτρων της Γ' Λυκείου σε εκείνες / εκείνους, που θα επιτύχουν βαθμό πρόσβασης 18.5 και άνω.  

Υπενθυμίζουμε, ότι δεκάδες μαθητές μας επέτυχαν παρόμοιες επιδόσεις χωρίς καμία εξωσχολική δραστηριότητα και παρακολουθώντας μόνο την δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, μετά την λήξη των ημερήσιων μαθημάτων, στο Εκπαιδευτήριο μας. 

Επισυνάπτουμε, ενυπογράφως, τους Γραπτούς Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής (Terms and Conditions) στο πρόγραμμα "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", προς δημοσίευση τους.
  

-Καλούμε τα ΜΜΕ αύριο Παρασκευή 05.09.2014 και ώρα 12:30 μ.μ.στις εγκαταστάσεις, μας σε σχετική  συνέντευξη τύπου παρουσίασης του προγράμματος "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".

Εκ της Διευθύνσεως του Εκπαιδευτηρίου