Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το βιβλίο… εκδίκηση της Τριερβελέρ: Ο Ολάντ μισεί τους φτωχούς!

hollande

Η Βαλερί Τριερβελέρ παίρνει την… εκδίκησή της από τον Φρανσουά Ολάντ και στο βιβλίο της που κυκλοφορεί την Πέμπτη στη Γαλλία κάνει ό,τι μπορεί για να «εκθέσει» τον Προεδο της χώρας.
Η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου έγραψε βιβλίο για τη σχέση τους, το οποίο περιέχει άγνωστα ως τώρα γεγονότα. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η παραδοχή της πως αποπειράθηκε να πάρει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών όταν έμαθε για τη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.
Ακόμη, η LeMonde αποκαλύπτει την Τετάρτη ένα μικρό απόγευμα του βιβλίου, στο οποίο η Τριερβελέρ αναφέρει πως «ο Ολάντ μισεί τους φτωχούς»!
«Θέλει να περνάει σαν κάποιος που δεν συμπαθεί τους πλούσιους. Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος δεν γουστάρει τους φτωχούς. Τους αποκαλεί μάλιστα “φαφούτηδες” και νιώθει περήφανος για την αίσθηση του χιούμορ του» γράφει η Τριερβελέρ σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα.
Το βιβλίο τυπώθηκε στη Γερμανία κάτω από πλήρη μυστικότητα.
Οι πρώτες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας κάνουν λόγο για ένα αδιάφορο βιβλίο, καθώς είναι γραμμένο με τη λογική ενός “παπαράτσι” και δεν έχει ουσία.
Στο Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν, πάντως, φαίνεται να το διασκεδάζουν και με ποικίλα σχόλια στα Social Media ειρωνεύονται τον Γάλλο Πρόεδρο.