Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΗΛΕΙΑ Φάνηκε ενωτικό πνεύμα για την ανάπτυξη της Ζαχάρως



Αυτό που προέχει είναι η Ζαχάρω και η ευρύτερη περιοχή να  αποκτήσει την δυναμική εκείνη που θα την οδηγήσει σε δρόμους ανάπτυξης μακριά από σκοπιμότητες και αντιπαλότητες.
Στη χθεσινή ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της περιοχής  στις σύντομες τοποθετήσεις τους τόσο ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος όσο και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Αλεξανδρόπουλος άφησαν να εννοηθεί ότι αυτό που προέχει τώρα είναι η αναπτυξιακή πορεία του δήμου.
 
Από την πλευρά του ο κ. Αλεξανδρόπουλος επεσήμανε ότι όπως έγινε και στο παρελθόν θα κινηθεί η παράταξη με γνώμονα την νομιμότητα και αυτό θα φανεί και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ενώ απευθυνόμενος στους δημότες σχολίασε ότι παρά τις αντιθέσεις και τις διαφορετικές θέσεις πρώτιστος στόχος θα είναι να προωθηθούν ζητήματα για την ανάπτυξη της περιοχής.
Με την σειρά του ο Χρήστος Γιαννόπουλος από την ελάσσονα αντιπολίτευση επεσήμανε ότι ήταν θετικά τα όσα ακούστηκαν από τους παραπάνω για σύμπνοια ωστόσο επέμεινε ότι ο «Καλλικράτης» μόνο δεινά έχει φέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση. 


Μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις των επικεφαλής ακολούθησε η διαδικασία με τις υπογραφές στο πρωτόκολλο της ορκωμοσίας και ευχές απ’ όλους για πετυχημένη θητεία… 


Γιώργος Κ.Ροζής / patrisnews.com