Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Aνατροπή στην ανατροπή, Αυστραλία – Ολλανδία 2 - 3

Αυστραλία – Ολλανδία: 2-3 - Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή (VIDEO)
Αυστραλοί και Ολλανδοί προσέφεραν το καλύτερο ματς του Μουντιάλ μέχρι τώρα, με τους “οράνιε” να πανηγυρίζουν τη νίκη που τους φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η Ολλανδία κατάφερε να προηγηθεί στο 19΄ χάρη στην εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ρόμπεν.
Η απάντηση ήταν άμεση με τον Κέιχιλ να πετυχαίνει το ωραιότερο γκολ της διοργάνωσης μέχρι τώρα, με τρομερό σουτ στην κίνηση.
Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και τελικά αυτοί που ευτύχησαν να πανηγυρίσουν ήταν οι Αυστραλοί. Στο 51΄μπήκε στο ματς ο Μπόζανιτς και δύο λεπτά αργότερα κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τζέντινακ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φαν Πέρσι ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινό πλασέ έπειτα από εντυπωσιακή προσπάθεια και ασίστ του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος στο 68' με φοβερό σουτ εκτός περιοχής ολοκλήρωσε την ανατροπή... στην ανατροπή, κάνοντας το 2-3.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, ΜακΓκάουαν, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντάβιντσον, Τζέντινακ, ΜακΚάι, Μπρεσιάνο, Λέκι, Όαρ, Τιμ Κέιχιλ (69' Χάλοραν).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Γιάνμαατ, Φλάαρ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι (45'+3 Ντεπάι), Μπλιντ, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (78' Βαϊνάλντουμ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.