Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Περιοδεία Υποψηφίων Ευρωβουλευτών Ν. Δ., Χριστίνας Γιαννόπαπα - Κατριβάνου & Γίώργου Αμύρα στο Ξυλόκαστρο και Ορεινή Κορινθία - Χρήστος Δημητρόπουλος: «Η Νέα Ελλάδα οικοδομείται για όλους τους Έλληνες» (VIDEOS)

Εμφάνιση dimitropoulos_giannopapa3.jpg

Περιοδεία στο Νομό Κορινθίας πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. κα Χριστίνα Γιαννόπαπα Κατριβάνου (Υψηλόβαθμο στέλεχος στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος), κ. Γιώργος Αμυράς (Δημοσιογράφος) , συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστο Δημητρόπουλο. 

Επισκέφτηκαν τις περιοχές της Κορίνθου, του Βραχατίου, του Ξυλοκάστρου και πλήθος ορεινών (Λαύκα, Καστανία, Μεσινό, Γκούρα).

Εμφάνιση dimitropoulos_amyras2.jpg
Συνομίλησαν με νέους ανθρώπους, με ελεύθερους επαγγελματίες, με άνεργους, με συνταξιούχους, με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, με startupers αλλά και με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Η Ελληνίδα επιστήμονας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος κα. Γιαννόπαπα-Κατριβάνου και ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα" κ. Γιώργος Αμυράς κοσμούν το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και στέλνουν το μήνυμα της Νέας Ελλάδας που δημιουργούμε καθημερινά. 

Το 1974 η Παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, σταθεροποιούσε τη Δημοκρατία σε αυτόν τον Τόπο. Τότε πολλοί το θεωρούσαν απίστευτο ότι θα μπορούσε ποτέ η Ελλάδα να αποκτήσει σταθερούς κοινοβουλευτικούς θεσμούς και ομαλή δημοκρατική ζωή. Κι όμως έγινε!
Το 1981 η Παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εγκαθίδρυε την Ελλάδα ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τότε πολλοί το θεωρούσαν αδιανόητο. Κι όμως έγινε!
Σήμερα, η Παράταξή μας, πιστή στις ιστορικές παρακαταθήκες της, κάνει ξανά πραγματικότητα κάτι που ως πρόσφατα θεωρούσαν πολλοί αδιανόητο: Βάζει την Ελλάδα στο δρόμο της Ανάπτυξης με ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια, στο δρόμο της ευημερίας με ευκαιρίες για όλους ενώ δίνει στην Ελλάδα ουσιαστικό ρόλο στην περιοχή της.
Αυτό κάποιοι δεν το θέλουν, κάποιους τους φοβίζει. 
Η Παράταξή μας έχει και μια άλλη ιστορική παρακαταθήκη. Στις δύσκολες στιγμές ένωνε τους Έλληνες. Αυτό θα κάνει και τώρα. Η Νέα Ελλάδα οικοδομείται για όλους τους Έλληνες. Αφορά όλους τους Έλληνες. Χρειάζεται όλους τους Έλληνες. Όλους χωρίς εξαίρεση. 

Αλλά για να την οικοδομήσουμε, πρέπει να ξεπεράσουμε τα παλιά, τα φθαρμένα, τα χρεοκοπημένα. Και τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους. Κοιτώντας μπροστά, όταν οι άλλοι κοιτάνε μόνον πίσω. Και ο λαός ξέρει, οι πολίτες ακούν, καταλαβαίνουν.»

Video από περιοδεία Γιαννόπαπα-Κατριβάνου :


 Video από περιοδεία Γιώργου Αμυρά :