Τρίτη 13 Μαΐου 2014

BΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Mε αποκλειστικά δικές μας πρωτοβουλίες και συγκεκριμένες ενέργειες, τοποθετήσαμε την Κόρινθο στον τουριστικό χάρτη της κρουαζιέρας.".



Εμφάνιση NAN.jpg 
Δελτίο Τύπου για τα  κρουαζιερόπλοια 

Αναφορικά με το θέμα έλευσης των κρουαζιερόπλοιων της εταιρίας Thomson Cruises,  θυγατρικής  του τουριστικού κολοσσού TUI, στο λιμάνι της Κορίνθου:
Ότι μεθόδους και να χρησιμοποιήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Και η πραγματικότητα είναι πως από τον περασμένο Φεβρουάριο , ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Νανόπουλος έχει κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις στα ΜΜΕ για την συγκεκριμένη περίπτωση.
Αυτή είναι η ανόθευτη αλήθεια και παρουσιάζεται σε σειρά δημοσιευμάτων, ενδεικτικά:
Axion tv  12 Φεβρουαρίου 2014
Εκπομπή  TV Ηλέκτρα με τη Τζένη Σουκαρά 14 Μαρτίου 2014  
και εκπομπή στο top channel  17 Απριλίου 2014
Διευκρινίζεται πως η προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων της Thomson Cruises στο λιμάνι της Κορίνθου είναι απόφαση της εταιρίας και δεν αφορά συμφωνία ούτε με το Δήμο, ούτε με το λιμενικό ταμείο.
Είναι θλιβερό το επίπεδο πολιτικού λόγου της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Ένα απολίθωμα εξουσίας που επιχειρεί , αλλοιώνοντας την πραγματικότητα, να σφετεριστεί έργο άλλων . Δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο λιμάνι της Πελοποννήσου που δεν έχει μέχρι σήμερα δεχτεί γραμμή κρουαζιερόπλοιων είναι της Κορίνθου.
Είμαστε περήφανοι που ακόμα και πριν αναλάβουμε αρμοδιότητες ως νέα Δημοτική Αρχή, με αποκλειστικά δικές μας πρωτοβουλίες και συγκεκριμένες ενέργειες, τοποθετήσαμε την Κόρινθο στον τουριστικό χάρτη της κρουαζιέρας.
Την ανεπάρκεια του δήμου και του λιμενικού ταμείου μπορούμε να την ανεχτούμε, αλλά την διαστρέβλωση της αλήθειας έχουμε υποχρέωση να την καταγγείλουμε .
Για οκτώ χρόνια η απερχόμενη δημοτική αρχή έκρυβε τις μεγάλες προκλήσεις, όπως αυτή της ανάπτυξης, κάτω από το χαλί γιατί, απλά, δεν μπορούσε να τις αντιμετωπίσει. Δυστυχώς για τον τόπο και τους συμπολίτες μας, επέλεξε να κρύψει και τη μεγαλύτερη πρόκληση όλων: Στην πρόκληση της αλήθειας, μικροί άνθρωποι εκστομίζουν μεγάλα ψεύδη.
Το τέλος ενός πολυετούς, φθαρμένου, συστήματος εξουσίας πλησιάζει.
Η μεγάλη αλλαγή έρχεται στο Δήμο.