Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών, ένστολων και μη, ο κ.Συναδινός πρόσφατα Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού υπερασπίστηκε την επιλογή του να συμμετάσχει σε μία κατά τη δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση (http://www.onalert.gr/stories/o-synadinos-exigei-giati-einai-xrysaygitis).
Ο κ.Συναδινός πολύ σύντομα και αφού έβγαλε την τιμημένη με αίμα στολή των ΛΟΚ ξέχασε την αιτία ίδρυσης των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού. Τους αγώνες  κατά του φασισμού και των Ναζιστών που υπήρξαν και η αιτία ίδρυσης του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ,  των θρυλικών πράσινοσκούφηδων ΛΟΚ στη χώρα μας. Ακόμη βρίσκονται στη ζωή αυτοί που πολέμησαν τότε και γνώρισαν το επιθετικό πνεύμα στα πεδία των μαχών και όχι στα θρανία και τα σχέδια επί χαρτών.

Εντυπωσιακό επίσης είναι το γεγονός ότι ο κ.Συναδινός για όλους αυτούς που αποκαλεί πολιτικούς ιδιοτελείς δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ ως ανώτατος ηγέτης του στρατεύματος, υποβάλλοντας ενδεχομένως την παραίτησή του, αλλά δέχθηκε μάλιστα στο τέλος να τους υπηρετήσει και από θέσεις άσχετες με το στρατιωτικό του βίο, προκειμένου να μην αποχωρήσει από το στράτευμα. 

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι αν ο σύντομα ευρωβουλευτής των 20.000 ευρώ μηνιαίως έχοντας απολέσει τη στολή του Καταδρομέα υψώσει και το χέρι του να χαιρετίσει ναζιστικά, μαζί με άλλους εν ενεργεία και αποστράτους αξιωματικούς του ένδοξου ελληνικού στρατού και τους ηγέτες της Χρυσής Αυγής. 

Σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε αν σκεφτούμε ότι οι δικτατορίες για το καλό της Πατρίδας ήταν πάντα μία επιλογή στην ιστορία της Ελλάδας. Το καλό της Πατρίδας για το οποίο όποιος διαφωνούσε είχε να αντιμετωπίσει ξυλοδαρμούς προς σωφρονισμό. Ξυλοδαρμούς που απαιτούν στρατηγούς και στρατιώτες, στρατιωτικούς και παραστρατιωτικούς. 

Με το καλό, Στρατηγέ. Θύμα ή θύτης θα φανεί σύντομα...
 thedayaftergr.blogspot.gr