Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΛΑΜΠΗΣ ΦΙΛΗΣ: Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ωρίμασε και δηλώνει έτοιμη να αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου από την 1η Σεπτέμβρη!


 Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ωρίμασε και δηλώνει έτοιμη να αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου από την 1η Σεπτέμβρη! Είναι έτοιμη, ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση που η χώρα μας βιώνει, να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, ένα πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί μέσα και μαζί με τη κοινωνία τα τελευταία 15 χρόνια, διάστημα κατά το οποίο είναι παρούσα ενεργά στα δρώμενα και στις αγωνίες του τόπου. Ένα σχέδιο φιλόδοξο αλλά και άμεσα υλοποιήσιμο, στηριζόμενο στη συμμετοχή του πολίτη, έναν ενεργό πολίτη που θα συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων άμεσα! Θα γίνει ο πολίτης συμμέτοχος στη διοίκηση του τόπου.

Ερχόμαστε από μακριά. Με αγώνα και με προσπάθεια πετύχαμε να καθιερωθούμε στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας, να τους κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και να είμαστε σήμερα, με τη βοήθεια των πολιτών, οι βασικοί διεκδικητές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Φτάσαμε εδώ βήμα-βήμα, με υπομονή και επιμονή, χαρακτηριστικά πολύτιμα και που πρέπει να διαθέτει μία δημοτική αρχή έτσι ώστε να είναι αποτελεσματική! Δεν είμαστε παιδιά κανενός κομματικού σωλήνα, βγήκαμε από τα σπλάχνα της κοινωνίας, είμαστε παιδιά αυτής της κοινωνίας και αυτό είναι και γνωστό και αδιαπραγμάτευτο! Οι «γονείς» της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, δηλαδή η ίδια η κοινωνία το γνωρίζει πολύ καλά αυτό!

Δίνοντας τη διοίκηση του δήμου στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, δίνεις δύναμη στον εαυτό σου, στον ίδιο το πολίτη! Έχουμε την εμπειρία πια να διοικήσουμε αυτό το τόπο με το τρόπο που του αξίζει!

Bασικές μας αρχές και δεσμεύσεις:

Σεβασμό στο Πολίτη – Δίπλα στο Πολίτη
Δημοκρατία
Διαφάνεια
Ίσες ευκαιρίες - Ισότητα
Ταπεινά - Μακριά από την αλαζονεία που η εξουσία προκαλεί


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ