Σάββατο 5 Απριλίου 2014

H Ροδιά Ξυλοκάστρου έχασε από παλιά της παίκτρια από τις Αμαζόνες με 3 - 1

Και επειδή υπάρχει και γυναικείο ποδόσφαιρο όπου δύο κορινθιακές ομάδες, αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, οι οποίες … διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τις Αμαζόνες να φεύγουν νικήτριες από το γήπεδο, επικρατώντας με 3-1 της Ροδιάς Ξυλοκάστρου, έχοντας την Ναταλία Δερμεντζόγλου σε σπουδαία μέρα. Η παίκτρια των Αμαζόνων, η οποία μέχρι πέρσι ήταν στην ομάδα της Ροδιάς, βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει η σπουδαία νίκη.
Το 1-0 έγινε στο 21’ όταν η Δερμεντζόγλου τροφοδότησε την Γκότση και αυτή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,της Ροδιάς.
Στη συνέχεια, υπήρξαν κάποιες ακόμα φάσεις, με το 1-0 όμως να μην αλλάζει και να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε καλύτερα, πλησίασε στο γκολ, κυρίως με την Αλτάνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Έτσι στο 55’, η Γεωργοπούλου τροφοδότησε την Δερμεντζόγλου, αυτή μπήκε στην περιοχή και νίκησε την Culli, κάνοντας το 2-0.
Πέντε λεπτά αργότερα όμως, η Αλτάνη με υπέροχη ατομική ενέργεια, μείωσε σε 2-1 και έβαλε και πάλι την ομάδα της στο ματς.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε η Ναταλία Δερμεντζόγλου, η οποία εκμεταλλεύθηκε σέντρα και σχεδόν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τις παίκτριες του Χρήστου Καρσιώτη.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Ορφανουδάκη, Γιαννοπούλου, Οικονόμου, Μαντζιώρου (85’ Βύρλα), Ξύδη (66’ Καπετανοπούλου), Δαρσινού, Δερμεντζόγλου, Γεωργοπούλου, Γκότση, Βουγιουκλάκη (90’ Χριστοδούλου), Βαρσάμη
ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Culli, Κουρκουζέλη, Κούκα, Νικολαϊδου, Κέκερη, Μπασιώτη (46’ Καραδήμα), Στογιάννη, Λιάπη, Μητσοπούλου, Αλτάνη, Γιάννου

 Tα αποτελέσματα
Δόξα Πηγαδακίων-Πανηλειακός 0-6
Αμαζόνες Κορινθίας-Ροδιά Ξυλοκάστρου 3-1
Ατρόμητος Ζαρουχλέικων-Παναρκαδικός 3-0 (α.α)

Βαθμολογία
Πανηλειακός 25
Ατρόμητος Ζαρουχλέικων 18
Ροδιά Ξυλοκάστρου 16
Αμαζόνες Κορινθίας 13
Δόξα Πηγαδακίων 5
Παναρκαδικός -5


Video+pics: Γιώργος Λιακόπουλος/ apopsi24.gr