Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο Αντώναρος για το ευρωψηφοδέλτιο: Γουλιμήδες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και η άρνηση Βελόπουλου

Evangelos-AntonarosΕξαιρετικά καυστικός ήταν ο Ευάγγελος Αντώναρος για τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, δεν έχει κρύψει ότι υποστηρίζει τον κεντροδεξιό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας, και στο πλαίσιο αυτό έχει μιλήσει επικριτικά για την αξιοποίηση στελεχών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, αλλά και για τον απόηχο της υπόθεσης Μπαλτάκου.
Σήμερα, για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:
“Προς τους μεχρι σημερα ευρωβουλευτες της ΝΔ: Ανθ´ υμων οι Γουλιμηδες! (Με ελαχιστες εξαιρεσεις!)”.

Kyriakos-VelopoulosΈναν αιφνιδιασμό της τελευταίας στιγμής επεφύλασσε για τον Αντώνη Σαμαρά ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Το πρώην στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της παράταξης.
Και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, έδωσε τις εξηγήσεις του:
“ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ! ΘΕΩΡΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ”, έγραψε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.