Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Κόμμα Μπαλτάκου… από το Άγιο Όρος!

Takis-Baltakos
Ο Τάκης Μπαλτάκος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, εξελίχτηκε στον μοιραίο άνθρωπο για τη σημερινή κυβέρνηση και τον πολιτικό χώρο της Κεντροδεξιάς, προκαλώντας βαθιά και μακροπρόθεσμη ζημιά στο dna της παράταξης, και στην προοπτική να διατηρήσει τη σημερινή πολιτική ηγεμονία της στον τόπο.
Μετά τη θύελλα των πρώτων ημερών, και τα διαδοχικά “αυτογκόλ” στα οποία υπέπεσε ο γνωστός δικηγόρος, με όσα δήλωνε δημοσίως, ήρθε στο προσκήνιο το θέμα της ενδεχόμενης δημιουργίας… κόμματος από τον ίδιο, μετά τις διπλές εκλογές του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Τάκης Μπαλτάκος, φαντάζεται τον εαυτό του αρχηγό κόμματος, και δεν το κρύβει. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η στήλη “Μικροπολιτικός” στα “Νέα”, κάθε άλλο παρά… στο σκοτάδι κινείται.
Σύμφωνα λοιπόν με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας του Συγκροτήματος Λαμπράκη, ο Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Άγιο Όρος, όπου πραγματοποίησε περιοδεία σε τρία μοναστήρια.
Ο “Μικροπολιτικός” σχολιάζει με νόημα ότι σκοπός του Τάκη Μπαλτάκου ήταν να λάβει την… ευλογία των μοναχών, καθώς τους ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος.

ysterografa.gr