Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κώστα Μπακογιάννη στη Λαμία & ανακοίνωση υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Φθιώτιδας

Εμφάνιση Εγκαίνια Φθιώτιδας.jpg
 Εμφάνιση Εγκαίνια Φθιώτιδας 7.jpg
Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Λαμία και την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Φθιώτιδας έκανε το βράδυ της Παρασκευής 25 Απριλίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ,Κώστας Μπακογιάννης αφού νωρίτερα το πρωί είχε περιοδεύσει σε Μαρτίνο, Μαλεσίνα, Αταλάντη, Λιβανάτες και Αρκίτσα.
«Γεννιέται ένα νέο σχήμα πέρα από κόμματα, γεμάτο νέες ιδέες» ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης και δήλωσε περήφανος για τις υπερβάσεις που έγιναν προκειμένου να συνενωθούν δυνάμεις πέρα και πάνω από κόμματα και που εκφράζονται με το ψηφοδέλτιο « Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας». Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε επίσης «έφτασε η ώρα να μη διεκδικούμε ψήφο αλλά εμπιστοσύνη. Δημιουργώντας στενούς και ειλικρινείς δεσμούς» Προαναγγέλλοντας την παρουσίαση αύριο Σάββατο στη Λαμία του προγράμματος του Συνδυασμού του ανέφερε ότι αποτελεί την αφετηρία μιας ανοικτής και δημοκρατικής διαβούλευσης για την αναζήτηση των καλύτερων λύσεων για τα προβλήματα της Περιφέρειας.

Ο κ. Μπακογιάννης δεσμεύθηκε εκ νέου για μια προεκλογική εκστρατεία που θα στηρίζεται στο κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, τις καθαρές προτάσεις, τις καθαρές σχέσεις. «Όταν το καινούριο γεννιέται το παλιό αντιστέκεται. Εμείς θα κάνουμε αυτή την προεκλογική εκστρατεία με ψηλά το κεφάλι και όχι με χτυπήματα κάτω από τη μέση» είπε με έμφαση.
 Στην ομιλία του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θύμιος Καραϊσκος επισήμανε ότι ο συνδυασμός “ Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» είναι αποφασισμένος να κερδίσει τη μάχη για το μέλλον της Περιφέρειας. «Είμαστε μια ομάδα αποφασισμένων να πετύχουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε καμιά αναπτυξιακή ευκαιρία να πάει χαμένη, καμία ευκαιρία για νέες θέσεις εργασίας. Όλους εμάς, μας ενώνει η πίστη μας στο μέλλον αυτού του τόπου, στις δυνατότητες που έχει αυτός ο τόπος. Μας ενώνει η αποφασιστικότητά μας, για να μη χαθεί καμία ευκαιρία για τον τόπο μας» σημείωσε ο κ. Καραϊσκος.
Μίλησε για την υποχρέωση όλων να σφυρηλατηθεί «μια περιφερειακή συνείδηση μακριά από ύστερες σκέψεις και από τις πολιτικές του παρελθόντος». «Είμαστε μια δυνατή ομάδα που μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις, σε ένα γενικευμένο δημόσιο διάλογο. Είμαστε αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε τη διοικητική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας αλλά και της Φθιώτιδας, για λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερη αποκέντρωση, συντονισμένη διαχείριση, περισσότερη διαφάνεια. Σηκώνουμε το βάρος, ως έδρα της Περιφέρειας, να οικοδομήσουμε την Περιφερειακή συνοχή. Να οικοδομήσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον πολίτη και να είμαστε συνεχώς δίπλα του. Είμαστε παρόντες, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε ευθύνη. Η ευθύνη για το μέλλον του τόπου, ανήκει σε όλους εμάς» τόνισε ο κ. Καραϊσκος. Και κατέληξε «είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, την εμπιστοσύνη σας. Δεν ζητάμε ανοχή. Ζητάμε να δώσουμε μαζί τη μάχη. Μία μάχη που θα τη δώσουμε εκεί που λαμβάνονται αποφάσεις. Μία μάχη που θα την κερδίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε».
Αλφαβητικά οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο νομό Φθιώτιδας είναι:
 1.- Κώστας Αποστολόπουλος, από Κομποτάδες, Αγρότης - Ορειβάτης.
 2.- Δημήτρης Αργυρίου, από Λαμία, Πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός ΤΕ και νυν Περιφερειακός σύμβουλος.
 3.- Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου, από Λαμία, Γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
4.- Κώστας Ζεκεντές, από Αταλάντη, Δικηγόρος.
 5.- Κώστας Καραγιάννης, από Μακρακώμη, Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας.
6.- Θανάσης Καρακάντζας, από Μοσχοχώρι, Διευθυντής Ο.Α.Ε.Δ.
 7.- Ανδρέας Κορέτζελος, από Μαλεσίνα, Υπάλληλος στην ΛΑΡΚΟ. Μέλος της Διοίκησης του εργατικού κέντρου.
8.- Δημήτρης Κυρίτσης, από Λαμία, Επιχειρηματίας.
9.- Σπύρος Κωσταράς, από Βαρδάτες, Λογιστής-Φοροτεχνικός, υπάλληλος της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.
10.- Θανάσης Λαμπράκης, από Ράχες, Επιχειρηματίας. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Εχιναίων.
11.- Χαράλαμπος Λιόλιος, από Θαυμακό Δομοκού, Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δομοκού.
12.- Νώντας Παπασυκιώτης, από Άγιο Κωνσταντίνο, Δικαστικός Επιμελητής .
 13.- Γιάννης Περλεπές, από Λαμία, Γενικός Διευθυντής στην εφημερίδα «Η Ναυτεμπορική». Πρώην πρόεδρος της πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας.
14.- Δημήτρης Ρήττας, από Μώλο, Υπάλληλος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είναι πρόεδρος του Συλ/γου Μηχ/γων Μηχανικών Φθ/δας.
15.- Ηλίας Σανίδας, από Λαμία, νυν θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας.
16.- Βασίλης Σιαλμάς, από Τιθορέα, απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
 17.- Γιάννης Σπυρόπουλος, από Λαμία, Προϊστάμενος «Εθνικής Ασφαλιστικής» Υποκαταστήματος Λαμίας.
18.- Βάγια Τολιοπούλου, από Εκκάρα, Επιχειρηματίας.
19.- Νάγια Φαρδή, από Λαμία, Ιατρός-Παθολόγος.
20.- Έφη Χαρίλα-Τσεκούρα, από Λαμία, Δικηγόρος
21.-Θέμης Χειμάρας, από Λαμία, Επιχειρηματίας.