Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Βουλγαράκης ξεσκονίζει το… (φωτογραφικό) αρχείο του

Giorgos-Voulgarakis1
Ο Γιώργος Βουλγαράκης υπήρξε ένας από τους πολιτικούς της Κεντροδεξιάς που πλήρωσαν βαρύ τίμημα για την “περίεργη” δεύτερη περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή, μετά τις νικηφόρες εκλογές του 2007, τότε που τα ΜΜΕ και το εκδοτικό κατεστημένο αναζητούσαν και αναδείκνυαν “σκάνδαλα” ακόμη κι εκεί που δεν υπήρχαν.
Ή φρόντιζαν να διογκώσουν, παρερμηνεύοντας, φράσεις και απόψεις, και να διαμορφώσουν το κατάλληλο “γκρίζο” κλίμα, που οδήγησε τελικά στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και τα… γνωστά που ακολούθησαν.
Με το ΠΑΣΟΚ του “λεφτά υπάρχουν” να οδηγεί τη χώρα στο Μνημόνιο της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, και της βίαιης επιδείνωσης της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών.
Σήμερα, ο Γιώργος Βουλγαράκης παραμένει πολιτικά ενεργός, καθώς μέσω των social media παρεμβαίνει συχνά στις εξελίξεις της επικαιρότητας, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν και καταθέτοντας έτσι παράλληλα τη δική του αφήγηση.
Η πολιτική τοποθέτηση ωστόσο μπορεί να έχει και την οπτική απεικόνισή της, όπως συμβαίνει με τις φωτογραφίες που άρχισε ο Γιώργος Βουλγαράκης να ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, ο Γιώργος Βουλγαράκης ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από τα χρόνια της… νιότης, με τη Ντόρα Μπακογιάννη, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τον ιατρό Σωτήρη Ράπτη.
Στον Γιώργο Παπαχρήστο μάλιστα, ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει αντίστοιχες φωτογραφίες, μετά και τα πολλά, θετικά σχόλια που απέσπασε η πρωτοβουλία του.

ysterogerafa.gr