Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

El Radio Το ραδιόφωνο που σας απαλλάσσει από την πληρωμή δικαιωμάτων μουσικής

 







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία του διαδικτυακού μας ραδιοφώνου. Το El Radio μεταδίδει αποκλειστικά και μόνο μουσική χωρίς δικαιώματα, απαλλάσσοντας με τον τρόπο αυτό τις επιχειρήσεις από την πληρωμή πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.
 
Το ραδιόφωνο που σας απαλλάσσει από την πληρωμή δικαιωμάτων μουσικής
.
Το El Radio (elradio.gr) είναι ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο που έρχεται να καλύψει την ανάγκη των επιχειρηματιών να απαλλαγούν από την πληρωμή πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων
. Και αυτό διότι μεταδίδει αποκλειστικά και μόνο ξένη μουσική και τραγούδια καλλιτεχνών και συντελεστών που δεν ανήκουν σε κανέναν οργανισμό δικαιωμάτων της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
Έτσι λοιπόν, όσοι επιχειρηματίες δεν ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν «γνωστή» μουσική στην επιχείρηση τους, μπορούν να ακούν το El Radio.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι ο ακροατής- επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα να επιλέξει τα ρεπερτόρια που θέλει να ακούσει ανάμεσα από τα γνωστότερα είδη μουσικής
.
Η απαλλαγή από την πληρωμή δικαιωμάτων στηρίζεται στην γνωμοδότηση του κρατικού Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι.) η οποία αναφέρει ότι εάν ο επιχειρηματίας χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο μουσική και τραγούδια που δεν εκπροσωπούνται από οργανισμούς δικαιωμάτων, τότε δεν υποχρεούται να καταβάλει αμοιβή. Ωστόσο, θα πρέπει να διακόψει την χρήση ραδιοφώνου και τηλεόρασης διότι τα μέσα αυτά μεταδίδουν ρεπερτόρια που δεσμεύονται από τους εν λόγο οργανισμούς. Στην κατηγορία αυτή δεν ανήκει το El Radio μιας και παίζει μόνο μουσική χωρίς δικαιώματα!
Η γνωμοδότηση υπάρχει στην διεύθυνση http://opi.gr/images/memos/memo_ota.pdf (παράγραφος 5)

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 897 22 13 και 693 2000 251.

Σας ευχαριστούμε
Βασίλης Θρεψιάδης
elradio.gr

Email Marketing Powered by MailChimp