Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κόρινθος: Πληρώθηκε και ... άφαντος

Κόρινθος: Πληρώθηκε… και εξαφανίστηκε  | onsports.gr
Άφαντος είναι ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής της Κορίνθου, Γκριγκόρ Γκεοργκίεφ, που αγνοείται η τύχη του από την Τρίτη (04/03).
Ο επιθετικός της «Μπάρτσας» μετά την πληρωμή των παικτών από την διοίκηση, χωρίς λόγo και χωρίς να ενημερώσει κανένα αποχώρησε από την ομάδα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γκεοργκίεφ παραπονέθηκε στη διοίκηση για το περιορισμένο χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Απ' την πλευρά της, η διοίκηση ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τεχνικά θέματα και παρέπεμψε τον παίκτη στον Θύμιο Γεωργούλη. 
Εκείνος, όμως, διάλεξε άλλο δρόμο, καθώς έχοντας πάρει τον μισθό του, αποφάσισε να φύγει από την Κόρινθο, με πιθανό προορισμό την πατρίδα του. Ασφαλώς, η απόφαση του να σηκωθεί και να φύγει, έχει προκαλέσει την οργή της διοίκησης της Κορίνθου, μια και η ομάδα θα αναγκαστεί να προχωρήσει με μία λιγότερη επιθετική λύση στο υπόλοιπο της σεζόν.
Το γεγονός έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Κορίνθου και θεωρούν ότι η φυγή του ποδοσφαιριστή οφείλεται στην μειωμένη συμμετοχή του στους αγώνες.

H  20ή αγωνιστική  του 4ου ομίλου.

Αχαϊκή-Κόρινθος
ΑΕ Ερμιονίδας-ΑΕ Καραϊσκάκης
Παναργειακός-Δόξα Νέας Μανωλάδας
Καλαμάτα-Μεσσηνιακός
Αρης Αιτωλικού-ΑΕ Μεσολογγίου
ΠΑΟ Βάρδας-Παναρκαδικός
ΠΦΟ Πανόπουλου-Πανναυπλιακός
Ατρόμητος Αχαΐας-Εθνικός Σαγέικων