Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ (μετά τις εκλογές)

George-Papandreou-Evangelos-Venizelos
Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς… μαντικές ικανότητες, ή να έχει… εκ των έσω πληροφορίες, για να διαπιστώσει το αυταπόδεικτο, στον απόηχο των στρατηγικών κινήσεων του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα στον δημόσιο βίο, αλλά και τη χθεσινή, ηχηρή άρνησή του πτος τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα της “Ελιάς”.
Ο τελευταίος των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός, είναι πολιτικά εδώ. Με διάθεση να υπερασπιστεί το έργο και την υστεροφημία του, αλλά και την ίδια στιγμή να έχει ενεργό, πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι την επομένη των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με το ΠΑΣΟΚ να έχει σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις ένα εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι εκεί για να πρωταγωνιστεί στις διαδικασίες αμφισβήτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Μια αμφισβήτηση που, εφόσον το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή, για πρώτη φορά στην Ιστορία του, αναμένεται να οδηγήσει ακόμη και σε διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Προτού το ΠΑΣΟΚ… αυτοδιαλυθεί, για να κάνει χώρο για την “Ελιά”, όπως ευθέως καταγγέλλει πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου.

ysterografa.gr