Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Aν το Google ήταν άνθρωπος, μέρος δεύτερο -Γέλιο δίχως τέλος με τις ερωτήσεις προς τη μηχανή αναζήτησης

Aν το Google ήταν άνθρωπος, μέρος δεύτερο -Γέλιο δίχως τέλος με τις ερωτήσεις προς τη μηχανή αναζήτησης

Αναζήτηση χρηστικών πληροφοριών, απίθανες ερωτήσεις των παρανοϊκά περίεργων μυαλών και οι πιο ηλίθιες απορίες στον κόσμο. Είναι μερικοί από τους λόγους που αρχίζει κανείς να πληκτρολογεί μία λέξη-κλειδί στο Google. Τι θα γινόταν, όμως, αν η μηχανή αναζήτησης ήταν άνθρωπος;
Με αυτό τον τρόπο το College Humor αποφάσισε να διακωμωδήσει τις πιο περίεργες, ντροπιαστικές και ενδεχομένως ανατριχιαστικές ερωτήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος του σχετικού βίντεο -το πρώτο είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνου- όπου ένας απελπισμένος τύπος κάθεται στο γραφείο του και απέναντί του εμφανίζονται διάφοροι περίεργοι για να κάνουν τις ερωτήσεις που θα πληκτρολογούσαν στη μηχανή αναζήτησης.
Προσαρμοσμένο στην επικαιρότητα, το σενάριο περιλαμβάνει και έναν πράκτορα της NSA -της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ που παρακολουθεί τα πάντα- ο οποίος εμφανίζεται όταν ένας «χρήστης» αποφασίζει να ρωτήσει πού θα βρει τέμενος.
Στο τέλος του βίντεο υπάρχει και ένα… καρφάκι για την Bing, τη μηχανή αναζήτησης που… βαράει μύγες, καθώς όλοι στρέφονται στη Google.


techit.gr