Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η λίστα της ντροπής με τα ονόματα των 57 εθνοπατέρων που “σκίζονται” για να εξυπηρετήσουν τους Νταβατζήδες (λίστα)

kafeneio-voulis-580x323
Ο Lykavitos.gr πρώτος από χθες είχε αναδείξει το σκοτεινό παρασκήνιο για τους 57 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι «σκίζονται» για να εξυπηρετήσουν  τους μεγαλονταβατζήδες της ενέργειας και θέλουν να φορτώσουν στην ΔΕΗ και στους καταναλωτές τα σπασμένα της φούσκας των φωτοβολταικών.
Ξαναδείτε τι αποκαλύψαμε πρώτοι από χθες πρώτοι για το θέμα:
“Το ότι οι ιδιώτες μεγαλονταβατζήδες της ενέργειας έχουν ισχυρή «κοινοβουλευτική δύναμη»  είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ  εδώ και καιρό.
Αφού ήταν δεκάδες οι περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν όπου βουλευτές (τόσο της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και της αντιπολίτευσης) λειτούργησαν επί της ουσίας ως «βαποράκια» ιδιωτκών συμφερόντων.
Αλλά το να φτάνουμε στο σημείο 57 (!) παρακαλώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να ζητούν η κάλυψη του ελλείμματος  στην αγορά ενέργειας από φωτοβολταϊκά τόξα που προωθεί του ΥΠΕΚΑ (βάση των συμφωνηθέντων με την Τρόικα) να μην περιοριστεί στους παραγωγούς αλλά να επιμεριστεί στη ΔΕΗ συνιστά απύθμενη πρόκληση.
Γιατί σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει, πως στο όνομα της δήθεν προστασίας των μικροπαραγωγών ενέργειας από τα φωτοβολταικά, θα προσφερθεί ένα τεράστιο «δωράκι» στους ιδιώτες νταβατζήδες της Ενέργειας.
Αφού το κόστος του ελλείμματος θα επιμερισθεί στην ΔΕΗ, και στο τέλος την δήθεν «κοινωνική ευαισθησία» των εθνοπατέρων μας, θα κλήθούμε να πληρώσουμε όλοι μας μέσα από νέες δυσβάσταχτες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.
Η Κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει πίσω…”
Σήμερα και ο «Μικροπολιτικός» των Νέων, έχει ακριβώς το ίδιο θέμα – με μια μέρα καθυστέρηση βεβαίως. Δείτε τι γράφει ο και ο «Μικροπολιτικός»
neaΕπειδή όμως όλοι εσείς οι χιλιάδες καταναλωτές ρεύματος, θα κληθείτε να πληρώσετε τα «σπασμένα» εάν οι 57 βουλευτές «μπλοκάρουν» τον νόμο Παπαγεωργίου, ο Lykavitos.gr δημοσιοποιεί την λίστα των 57 βουλευτών που υπέγραψαν την κατάπτυστη επερώτηση, για να εξυπηρετήσουν τους μεγαλονταβατζήδες της ενέργειας.
Μετά την δημοσιότητα που έχει δώσει ο Lykavitos.gr στο θέμα, κάνεις Εθνοπατέρας δεν θα έχει πλέον κανένα άλλοθι  -πως τάχα δεν γνώριζε τι υπέγραφε.
Ιδού η λίστα της ντροπή με τους 57 βουλευτές και τις υπογραφές τους.