Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παχατουρίδης βγαίνει μπροστά. Με επίθεση… στην κυβέρνηση

Andreas-Pahatouridis
Την αντιμνημονιακή διάσταση που θα έχει μια πιθανή υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής, υπενθύμισε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, με όσα είπε στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης παραδέχτηκε ότι τον ενδιαφέρει η Περιφέρεια Αττικής, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει ακόμη στις τελικές αποφάσεις του, ενώ παρουσίασε τον υποψηφιότητά του ως προερχόμενη από “κίνημα δημάρχων”, και όχι με τη διακριτική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
“Το τηλέφωνό μου δεν το έχουν μόνο τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Μου τηλεφωνούν και άλλοι”, σχολίασε με νόημα ο Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι έχει εντολή ευθύνης από τους πολίτες του Περιστερίου να συνεχίσει να τους υπηρετεί, και τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι η κοινωνία επιθυμεί να μπει σε προεκλογική περίοδο τριών μηνών.
“Στο Περιστέρι έχουμε κάνει στην άκρη τα κόμματα, και έχουμε ενώσει την πόλη. Αρκετοί δήμαρχοι λοιπόν με πλησίασαν και συζητήσαμε μήπως θα πρέπει αυτό το μοντέλο να το φέρουμε και στην Περιφέρεια Αττικής. Πιστεύω σε μια ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική και ακομμάτιστη Αυτοδιοίκηση”, συμπλήρωσε ο Ανδρέας Παχατουρίδης.
Σε σχετική παρέμβαση του Νίκου Βούτση του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, για τα δεινά που επέφερε το Μνημόνιο συνολικά στην ελληνική κοινωνία, αλλά και ειδικότερα στην Αυτοδιοίκηση, ο Ανδρέας Παχατουρίδης δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στην κυβέρνηση.
“Ακούω τον θυμό του πολίτη. Δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια και να μην πω ότι ο θυμός αυτός προέρχεται από μια μνημονιακή πολιτική, από την οποία πρέπει να απαλλαγούμε. Η Αυτοδιοίκηση έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια, λόγω της πολιτικής του Μνημονίου. Που φυσικά δεν την ακολούθησε κάποια άλλη κυβέρνηση, αλλά η σημερινή”, τόνισε ο Ανδρέας Παχατουρίδης.

ysterografa.gr