Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πέρασε από το Ξυλόκαστρο (0-2) ο Ολυμπιακός Λουτρακίου

Πέρασε από το Ξυλόκαστρο (0-2) ο Ολυμπιακός ΛουτρακίουΕπέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, ο οποίος επιβλήθηκε 0-2 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες του, θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα.
Βέβαια οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και είχαν δοκάρι με τον Κρισάφη και άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη για να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και στο 40’ με τον Αγγέλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Θεοδωρόπουλου, έφτασαν στο 0-1.
Το 0-2 ήρθε στο 43’ όταν οι Κριαράς και Μούτσος συνεργάστηκαν όμορφα και ο Παπαδημητρίου νίκησε τον Ρουμελιώτη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το σκορ, αλλά το 0-2 έμεινε ως το τέλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ρουμελιώτης, Παναγουλόπουλος, Πολυδωρόπουλος, Δεδάκης, Βελέντζας Κ., Τακουμάκης, Σαμανίδης, Ραπουσάι Μπ., Ντοντάη, Καραβάς, Κρισάφη Έπαιξαν και οι: Αγγελής, Κουρούμαλης, Καλύβας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Μαυρέλης Γ. (75’ Παππάς), Πέρρας, Τόσκα (70’ Τζογανάκος), Βλάσσης, Μπαστούνης, Παπαδημητρίου, Αγγέλου, Θεοδωρόπουλος, Κριαράς, Μούτσος (80’ Παντελέου) 

apopsi24.gr