Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Το Twitter ξεσηκώθηκε κατά της Διαμαντοπούλου

Anna-DiamantopoulouΣτην εποχή της “επανάστασης” των social media, κυρίως του “εγκεφαλικού” Twitter, οι πολιτικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με την άβολη πραγματικότητα, να δέχονται σκληρή, στοχευμένη και αδιαμεσολάβητη κριτική από τους πολίτες, εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσαν να προσπεράσουν τα “φίλτρα” των συστημικών ΜΜΕ.
Γι’ αυτό και οι απαντήσεις σε όσα λένε δίνονται άμεσα και καίρια. Με αποτέλεσμα να αποδομείται το ίδιο σύντομα και το όποιο μήνυμα επιχειρούν να περάσουν.
Μια τέτοια πραγματικότητα βίωσε σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την υπερδεκαετή παρουσία στον δημόσιο βίο από μια σειρά από θέσεις ευθύνης.
Η πρώην υπουργός, που αποτόλμησε στο παρελθόν, χωρίς να καταφέρει να συσπειρώσει επαρκείς δυνάμεις, να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Live U” της Πόπης Τσαπανίδου στην τηλεόραση του Star. Και με όσα είπε, μεταξύ άλλων για το ενεργό και διατηρούμενο ενδιαφέρον της να παραμείνει στα κοινά, και να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στο Twitter.
Από απλούς χρήστες του δημοφιλούς social media, που σχολίασαν άμεσα και καυστικά όσα είπε η Άννα Διαμαντοπούλου. Καθώς και τις φιλοδοξίες της.

ysterografa.gr