Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ SP TABLEWARE CYCLING TEAM ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Εμφάνιση 1.jpg


O Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, τις τελευταίες ημέρες, έχει την τιμή να φιλοξενεί την κορυφαία επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας SP Tableware Cycling Team, η οποία για 10 ημέρες διαμένει και κάνει την προετοιμασία της στο Λουτράκι, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι αθλητές θα καλύψουν πάνω 1000χλμ, τόσο σε ευθείες διαδρομές όσο και ανηφορικές, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή κ. Βασίλη Αναστόπουλου.


Ο Βέλγος αθλητής της Garmin-Sharp, Johan Vansummeren και νικητής στο Paris-Roubaix το 2011,βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους και θα ακολουθήσει την προετοιμασία της SP!

Εμφάνιση 3.jpgΤην ομάδα αποτελούν οι αθλητές Καράτζιος Γεώργιος, Μπούγλας Απόστολος, Μπούγλας Γεώργιος, Σημαντηράκης Βασίλης, Νεόφυτος Σακελλαρίδης, Καραμπινάκης Παναγιώτης, Αντωνιάδης Δημήτρης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MB Περικλής Ηλίας και ο Πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Ταμουρίδης.



Την Τετάρτη 15/01/2013, τα μέλη της ομάδας υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και μέλος της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ, κ. Γιάννης Κακούρος, μαζί με τα στελέχη του Loutraki Thermal Spa.
Οι αθλητές φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa για την απαραίτητη αποθεραπεία στα πλαίσια των καθημερινών της προπονήσεων, μέσα από ένα πρόγραμμα παροχής ποιοτικών παροχών υγείας, ευεξίας και αναζωογόνησης.