Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πέρασαν στους "4" του Κυπέλλου Κορινθίας


Παννεμεατικός, Ελλάς Βέλου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Θύελλα Πετρίου είναι οι τέσσερις ομάδες, που πήραν τα πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κορινθίας, μετά τους χθεσινούς προημιτελικούς.
Στη Νεμέα, ο Παννεμεατικός, κάτω από ραγδαία βροχή, με δημιουργό τον Παπουτσή και τέρματά του Μαρτίνου και δύο κεφαλιές του  Μυργιώτη  επικρατησε  3-1 του Ολυμπιακού Λουτρακίου, που είχε σκόρερ τον Θεοδωρόπουλο, και πέρασε στους «4» του Κυπέλλου.
 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Χουσελάς Α., Παλυβός (60’ Κυριάκος), Σγούρος, Μαρινός, Τζίνης, Τσιωτάκης, Παππάς, Μαρτίνος, Παπουτσής (80’ Κωστούρος), Μυργιώτης (75’ Ραπουσάι)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Μπάνος, Βαραβέρης, Τόσκα (46’ Πέρρας), Κορδαλής (66’ Μαυρέλης Γ.), Βλάσσης, Κριαράς, Παπαδημητρίου, Μπαστούνης (76’ Παντελέου), Μούτσος, Θεοδωρόπουλος, Αγγέλου

Στο Πετρί, η τοπική Θύελλα συνέτριψε με 7-1 τον ελλειπή Τενεάτη.Αθικίων και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους «4» του Κυπέλλου Κορινθίας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Οικονόμου Α.για να κάνει το 2-0 ο Μπόρσης, ενώ ο Σχοινοχωρίτης ανέβασε το σκορ στο 3-0 πριν σχεδόν την συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Οι του Τενεάτη  μείωσαν προσωρινά με το Νώντα Τζαναβάρα., για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Ηλίας Κοσμάς από πλευράς Πετρίου, δίνοντας διαστάσεις στη διαφαινόμενη πρόκριση της Θύελλας, κάνοντας το 5-1. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου έκλεισε ο Νίκος Σαϊσανάς, σημειώνοντας το 6-1. Στην επανάληψη το μόνο που αξίζει να σημειωθεί, είναι το τελικό 7-1 που διαμόρφωσε με το 2ο προσωπικό του τέρμα, ο Νίκος Σαϊσανάς.
Έτσι η Θύελλα για πρώτη φορά όπως είπαμε στην ιστορία της πήρε την πρόκριση στους «4» του θεσμού, κάτι που έγινε πανάξια, καθώς δεν μπορεί να λησμονήσει κανείς ότι άφησε έξω τον κάτοχο του τροπαίου, ΑΟ Λουτράκι.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Χόντια, Μάρκου, Σχοινοχωρίτης, Τσουμάνης Κ., Μπακασέτας Β. (46’ Πήττας), Σαϊσανάς Π., Μπόρσης (55’ Λεκουσιώτης Η.), Μανάβης, Χουσελάς Π. (46’ Αγραφιώτης), Κοσμάς, Σαϊσανάς Ν. 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Οικονόμου Α., Οικονόμου Γ., Τόγιας, Οικονόμου Επ., Σενής, Γεώργαρης (20’ Σακελλαρίου), Κακούρος, Τζαναβάρας Ν. (40’ Οικονόμου Π.), Τζαναβάρας Επ., Τζαναβάρας Κ. (40’ Οικονόμου Α.Γ.)

Στο Χιλιομόδι, ο Ατρόμητος λύγισε με 2-0 τον Αστέρα Δερβενίου και πήρε την πρόκριση.
Την τετράδα συμπληρώνει η Ελλάς Βέλου, που κέρδισε 6-2 στην παράταση την Αναγέννηση, η οποία είχε ισοφαρίσει σε 2-2, λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Τα αποτελέσματα:
Παννεμεατικός - Ολυμπιακός Λουτρακίου 3-1
Ελλάς Βέλου - Αναγέννηση Κιάτου 6-2 (παράταση, 2-2 καν. διάρκεια)
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Αστέρας Δερβενίου 2-0
Θύελλα Πετρίου - Τενεάτης Αθικίων 7-1