Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

“Αποκεφαλίστηκε” ο Γ. Νταβρής από τους ΑΝΕΛ - Καμμένος: Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί

kammenos
Ο Πάνος Καμμένος είχε τονίσει πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πως όποιος βουλευτής δημιουργήσει πρόβλημα θα… αποκεφαλιστεί. Αυτό έγινε τελικά με τον βουλευτή Γ. Νταβρή, ο οποίος διαγράφηκε από το κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαγραφή Νταβρή έχει να κάνει με την απουσία του σε αυτή την κρίσιμη συνεδρίαση.
Η συνεδρίαση ήταν πολύωρη και υπήρξαν εντάσεις, ωστόσο, στελέχη του κόμματος δηλώνουν ικανοποιημένα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν.
Επίσης, έγινε γνωστό πως την παραίτησή τους από τη γραμματεία του κόμματος  έκαναν ο κ. Γιοβανόπουλος και η κ. Χρυσοβελώνη, αλλά η παραίτησή τους δεν έγινε δεκτή.
“Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί, με μία μόνο απώλεια”, τόνισε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο Πάνος Καμμένος, συμπληρώνοντας με νόημα πως “η τρόικα μπορεί να συνεχίσει να ανησυχεί…”
Συγκεκριμένα, η δήλωση του κ. Καμμένου έχει ως εξής:
«Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα.
Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν, με μία μόνο απώλεια, του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του.
Με σύμπνοια, σαν μια γροθιά, με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όλης της Ελλάδας, θα προχωρήσουμε, προκειμένου να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.
Είναι πολλοί οι τραπεζίτες, οι εκδότες και οι καναλάρχες που άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι πρέπει να συλληφθούν».
  Να σημειωθεί ότι από τη συνεδρίαση απουσιάζουν δικαιολογημένα η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο επίσης βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς. και ο διαγραφείς  βουλευτής Αχαΐας Γ. Νταβρής,

Ιατρίδη: Προχωράμε ενωμένοι

Ικανοποιημένη από την εξέλιξη της ΚΟ των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε η Μίκα Ιατρίδη, η οποία μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, έκανε λόγο για δυναμική συνέχεια:
«Προχωράμε ενωμένοι για τα νησιά μας για την Ελλάδα μας για όλους τους Έλληνες για όλες τις Ελληνίδες!», έγραψε συγκεκριμένα και παράλληλα πόσταρε τη φωτογραφία που βλέπετε, μαζί με τον Πάνο Καμμένο και άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ.