Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ

Στο νέο πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μιλώντας σήμερα (04.12.2013) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου:

«Χαίρομαι Νίκο, που βγαίνω στην εκπομπή σου με πολύ καθυστέρηση, λόγω του μεγάλου διαφημιστικού διαλλείματος. Χαίρομαι που έχεις διαφήμιση για να μπορείς να συντηρήσεις οικογένειες ανθρώπων που παίρνουν μεροκάματο από το σταθμό σου.

Ντρέπομαι γι’ αυτόν τον γκανγκστερισμό που γίνεται σε βάρος των μέσων ενημέρωσης. Και δεν είσαι μόνο εσύ, χτενίζουν όλη την Ελλάδα - απ’ ότι πληροφορήθηκα - μετά την καταγγελία σου για τέτοιου είδους ζητήματα», τόνισε ο Τέρενς Κουίκ.

Και πρόσθεσε:

«Για μια ακόμη φορά θα αναγκαστώ να παρέμβω στη Βουλή, αλλά δυστυχώς η υπόθεση «Λασκαρίδη» και του γνωστού διδύμου που μας τυραννά, καλά κρατεί, γιατί το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να συνεννοηθεί για να αλλάξουν αύριο κιόλας μην σου πω χθες με νέο Προεδρείο.

Προχώρα σε αυτό που κάνεις. Εγώ στον ΑΝΤ1 υπηρετούσα την έμμεση διαφήμιση προσφέροντας μισθούς, επί της ουσίας, σε όλους τους εργαζόμενους εκεί. Αυτός ο γκανγκστερισμός δεν μπορεί να περάσει. Κανείς δεν θα σε φιμώσει».

Το link της συνέντευξης εδώ: