Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Διαμάχη Άδωνη με Απ. Κακλαμάνη για τον… Βαξεβάνη

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏÕ Ó×ÅÄÉÏÕ ÍÏÌÏÕ ÔÏÕ ÕÐ. ÁÍÁÐÔÕÎÇÓ ÃÉÁ ÔÁ ÕÐÅÑ×ÑÅÙÌÅÍÁ ÍÏÉÊÏÊÕÑÉÁ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε… παρατηρήσεις στον Απόστολο Κακλαμάνη για το γεγονός ότι προτίμησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής να βγει στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη.
«Ο κ. Βαξεβάνης αλλοίωσε την λίστα και από την άλλη κατηγορούσε τον Βενιζελο. Ενας Απόστολος Κακλαμάνης δεν θα έπρεπε να πάει στο Βαξεβάνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας μιλώντας στη Βουλή για να του απαντήσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ:
«Επιμένει ο υπουργός να μου απευθύνει σύσταση ότι ένας … Κακλαμάνης δεν μπορεί να δίνει συνέντευξη στον Βαξεβάνη! Είναι από τα ζητήματα που όταν απευθύνονται σε κάποιο πρόσωπο το θίγουν εξ αντικειμένου. Για φανταστείτε τι θα γινόταν αν σας έλεγα και εγώ σε ποια κανάλια πρέπει να βγαίνετε και σε ποια όχι».
Στην συζήτηση ενεπλάκη και ο προεδρεύων της Ολομέλειας Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος εξέφρασε την δυσφορία του για τον υπουργό λέγοντας «κ .Γεωργιάδη εκπροσωπείται την εκτελεστική εξουσία σε χώρο που ανήκει στην νομοθετική. Ήρθατε για να ελεγχθείτε… να είναι πιο προσεκτικός ο υπουργός όταν προχωρά σε αξιολογικές κρίσεις για έλληνες πολίτες. Αντιλαμβάνομαι ότι η επικοινωνία μας κ. Γεωργιάδη είναι δύσκολη…».
Ο κ. Γεωργιάδης του υπενθύμισε ότι «όταν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβαιναν στο Βήμα της Ολομέλειας και αναφέρονταν στη γυναίκα μου την κυρία Μανωλίδου για το αν είναι στη λίστα ή όταν ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε επιχειρηματίες δεν σας είδα να κάνετε συστάσεις. Το σχόλιά σας είναι έωλο και προσβλητικό».

ysterografa.gr