Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ιστορική συνεργασία του Ολυμπιακού με UNICEF

fanela_600_318
Tις λεπτομέρειες της ιστορικής συνεργασίας με τη UNICEF, η οποία θα κοσμεί τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανέλυσαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος.
Για 2 χρόνια θα κοσμεί η UNICEF τη φανέλα του Ολυμπιακού
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στο γεγονός ότι με τη βοήθεια του Ολυμπιακού θα εμβολιαστούν 50.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο, ενώ αποκάλυψε ότι θα προσφέρει στην UNICEF το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω του "Olympiacos Foundation". Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να βοηθήσει τα παιδιά όλου του κόσμου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: "Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα της ανάγκης, αλλά και η Ελλάδα που απλώνει το χέρι και δίνει βοήθεια".

Από την πλευρά του ο Κριστιάν Καρεμπέ, σημείωσε: "Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμένα και μια σπουδαία πρωτοβουλία για τον Ολυμπιακό. Εχω συνεργαστεί με την UNICEF και ξέρω περί τίνος πρόκειται. Είναι σημαντικό για όλα τα παιδιά, που θα εμβολιαστούν. Προσπαθούμε να σώσουμε ζωές και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά. Να μάθουμε στα παιδιά να έχουν καλύτερη εκπαίδευση. Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του κ. Μαρινάκη και του κ. Αγγελόπουλου".

ΜΙΤΣΕΛ: «Μου φαίνεται πολύ όμορφο που ο Ολυμπιακός συνεργάζεται με τη UNICEF και έχει την ίδια φιλοσοφία, να βοηθά τον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή τη συνεργασία. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Σίγουρα αυτή η συμφωνία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε και στη Ρεάλ Μαδρίτης (γέλια). Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για πολύ καιρό. Να ελπίζετε πως θα έχουμε κι άλλες καλές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα».

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:«Είμαστε πολύ περήφανοι όλοι, είναι σημαντική μέρα για την ομάδα μας. Ο πρόεδρος έχει αποδείξει ότι στηρίζει τέτοιους σκοπούς. Θα είμαστε πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας για να προσφέρουμε πράγματα που έχουν ανάγκη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς».

ΧΑΒΙΕΡ ΣΑΒΙΟΛΑ: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για τη σημερινή μέρα και περήφανοι που θα βοηθήσουμε γι’ αυτό το σκοπό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σε μια κίνηση σαν κι αυτή».

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΑΙΣ: «Η UNICEF βοηθά παιδιά σε όλο τον κόσμο και είμαστε πολύ ευτυχείς που το κάνουμε κι εμείς μέσω του Ολυμπιακού. Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση».

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ: «Είναι μία πολύ όμορφη κίνηση. Υπάρχουν πολλά προβλήματα παγκοσμίως, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τέτοιοι οργανισμοί που βοηθούν αυτούς τους σκοπούς».

ΓΚΑΕΤΑΝ ΜΠΟΝΓΚ: «Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να είναι στην ίδια δράση με την Μπαρτσελόνα. Η κίνηση αυτή σημαίνει πολλά για μας. Τώρα έχουμε έναν ακόμη λόγο να δίνουμε τα πάντα όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης προσπάθειας, ειδικά από τη στιγμή που έρχομαι από την Αφρική, όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τιμούμε το σήμα της UNICEF και μέσω του αθλητισμού να δίνουμε σημαντική βοήθεια στα παιδιά».