Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!

tainia
Πλέον τα πράγματα είναι ορατά ακόμα και απο τυφλούς.
Ο Σαμαράς ή ηγετική ομάδα αποσύρει ένα-ένα τα στελέχη της ΝΔ που είχαν προσεγγίσει τον Τατούλη. Απο την άλλη ήδη κυκλοφορεί ως φήμη στους κόλπους της ΝΔ το όνομα που θέλουν να κατεβάσουν στην Πελοπόννησο.
Ας δούμε 3 πολύ χαρακτηριστικά γεγονότα.
Νίκος Μπελόγιαννης ο εκ των απορρήτων του Σαμαρά, ξαφνικά άρχισε να παίρνει αποστάσεις και να ασκεί κριτική στον Τατούλη μετά απο μία μακρά περίοδο στην οποία κατηγορήθηκε ακόμα και για φερέφωνο του περιφερειάρχη.
Η αλλαγή αυτή έδειξε το συμβαίνει αλλά στην Τρίπολη περί άλλων…έτρεχαν θεωρώντας δεμένο τον γαϊδαρο,αφου είχαν πάρει εγγυήσεις απο την ομάδα της Ντόρας..! Σιγά μην τσίμπησε μύγα τον Μπελόγιαννη και αγρίεψε..!
-Μετά ήλθαν δύο πολύ σκληρά κτυπήματα και το καμπανάκι που έκρουσε ο Μπελόγιαννης έγινε καμπανάρα..
Χθές ο δήμαρχος που ήταν ταυτισμένος με τον Τατούλη και το φώναζε παντού Δημήτρης Καμπόσος, τίναξε όλο το έργο Τατούλη στον αέρα. Αποκάλεσε «κομπίνα» τον διαγωνισμό για τα σκουπίδια. Το κτύπημα είναι βαθύ γιατί είναι απο τα σπλάχνα του Τατούλη.
Σήμερα ηταν η σειρά του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννη Λαμπρόπουλου να ανάψει κόκκινο. Το 2010 ο Γιάννης Λαμπρόπουλος στήριξε σχεδόν ανοικτά τον Τατούλη και δέχθηκε ανοικτή καταγγελία απο τον Δράκο. Σήμερα όμως ο βουλευτής γύρισε την πλάτη στον περιφερειάρχη και στήριξε την θέση του Σαμαρά για τα σκουπίδια.
Στους νομούς βλέπουν όλοι ότι οι κομματικές οργανώσεις είναι πολύ παγωμένες με τον Τατούλη και το κυριότερο και σημειώστε το αυτό:
Οι βουλευτές της ΝΔ στην Πελοπόννησο σε κάθε κομματική σύσκεψη ζητάνε να υπάρξει άλλο πρόσωπο για να στηρίξουν.
Να σημειώσουμε ότι κανένας απο το περιβάλλον Τατούλη δεν έχει προσβση στο Μαξίμου. Οσοι μιλούν με τον Σαμαρά θάβουν κυριολεκτικά τον Πέτρο.
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Τρίπολη συνεχίζουν να κάνουν στρατηγικά λάθη που ούτε παιδιά δεν τα κάνουν.
Συνεχίζουν να σπεκουλάρουν πολιτικά τον Σαμαρά σε όλα τα θέματα,ελπίζοντας ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να τον πείσουν να στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη.
Οι άνθρωποι που έχει γύρω του τον οδήγησαν σε ατελείωτη σύγκρουση με τις δυνάμεις της αριστεράς και της κεντροαριστεράς και σε όλη την Πελοπόννησο.
Οδήγησαν τον άλλοτε ΑΓΕΡΩΧΟ ΤΑΤΟΥΛΗ σε υπαναχώρηση τραγική. Φαίνεται σαν να παρακαλά τον Σαμαρά και αυτός να τον αποφεύγει.
Ταυτόχρονα φορτώνουν στον περιφερειάρχη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ υποθέσεις που στην κοινωνία γίνονται σούρουρο.
Ενα σούσουρο που πάει χαρτί και καλαμάρι στην Αθήνα..και βεβαίως τρέφει το τέρας του διαδικτύου που οργιάζει.

PPress.gr