Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Συλλήψεις στην Κορινθία

Συνελήφθη , χθες (23.10.2013) το μεσημέρι , σε τοπική κοινότητα της Κορινθίας , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου , ένας 44χρονος ημεδαπός , για παράβαση των Νομοθεσιών περί Ναρκωτικών και Βεγγαλικών !!!
Ειδικότερα , χθες το μεσημέρι ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση , πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία και σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 44χρονου , τα οποία βρίσκονται σε τοπική κοινότητα της Κορινθίας , όπου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
2 δενδρύλλια κάνναβης , ύψους 2,9 και 1,1 μέτρων , τα οποία καλλιεργούσε και εκριζώθηκαν.
2 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης , ύψους 1,15 και 1,05 μέτρων.
Μικροποσότητα κάνναβης.
12 κροτίδες.
Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν , χτες (23.10.2013) το μεσημέρι , στην Κόρινθο  , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας , 3 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας , ένας 43χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 22 ετών , οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 77χρονης ημεδαπής , καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα !!!
Ειδικότερα , η 22χρονη , χτες το πρωί , στο Λουτράκι  , αφού προσέγγισε την 77χρονη , με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε χρυσαφικά που έφερε , ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα όπου την ανέμεναν οι άλλοι δύο και τράπηκαν σε φυγή
Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση , αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας εντόπισαν το όχημα και συνέλαβαν τους ανωτέρω.!!! Κατά τη σύλληψη , η 45χρονη αντιστάθηκε στους αστυνομικούς !!!
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν , ένα περίστροφο ( REPLICA ) , ένα μαχαίρι και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία , ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων !!!
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου