Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

AGGELAKAS
Απο την Πάτρα έρχονται οι μεγάλες ειδήσεις που θα κάνουν πάταγο.
Οι άνθρωποι στην αποκεντρωμένη διοίκηση έχουν πλέον φτάσει στα όρια τους.
Προσπαθούν να μην δημιουργήσουν πολιτικό θέμα αλλά πλέον ξέρουν ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Εχουν μαζευτεί πολλά που αφορούν την περιφέρεια Πελοποννήσου και υπάρχει ο φόβος στους υπαλλήλους απο και στον πολιτικό προϊστάμενο ότι μπορεί να βρεθούν και οι ίδιοι ενώπιον ευθυνών που δεν θέλουν να έχουν.
Απο την υπερκατανάλωση των καυσίμων στα αυτοκίνητα του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη,μέχρι και την υπαλληλική σχέση συγγενικών του προσώπων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πολλά τα θέματα που έχουν κάνει τους υπεύθυνους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης διοίκησης να έχουν πλέον φτάσει στο απροχώρητο.
Στα χέρια τους έχουν φτάσει καταγγελίες και έγγραφα για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Τατούλη,που πηγαιονέρχονται νύχτα και μερα απο Τρίπολη Κστρί και όχι μόνο. Ενίοτε χρησιμοποιούνται για την μεταφορά και άλλων προσώπων εκτός απο τον περιφερειάρχη..!
Τις υπερκαταναλώσεις τις υπογράφει προσωπικό ο κ.Αγγελάκας αλλά ο άνθρωπος είναι πλέον υπόλογος στον Αντώνη Σαμαρά και δεν έχει διάθεση να το συνεχίσει.
Ηδη έχει ενημερώσει αρμοδίως την Αθήνα.
Προσπαθεί να μην δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα αλλα που θα πάει και αυτό το βιολί; Στο τέλος θα κατηγορηθεί ο ίδιος για συγκάλυψη..!
Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και με τα υπηρεσιασκά αντιπεριφερειαρχών (Τζανετέα,Γιαννακούρα) που δεν έχουν αφήσει πανηγύρι και γιορτή,μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες μέσα και τα Σαββατοκύριακα.
Το άλλο μεγάλο θέμα με την υπηρεσιακή σχέση που έχουν συγγενικά πρόσωπα του κ.Τατούλη με την περιφέρεια είναι τεράστιο και προκλητικό.
Οι εξελίξεις που έρχονται σύμφωνα με πληροφορίες μας απο την Πάτρα θα είναι καταιγιστικές..!

ppress.gr