Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς τον Σταύρο Αντωνόπουλο ο Αστέρας Δερβενίου στη Νέμέα

 Χωρίς Αντωνόπουλο ο Αστέρας Δερβενίου
Από τους ενδιαφέροντες αυριανούς αγώνες της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1΄ Κορινθίας, αναμφίβλα είναι και η αναμέτρηση του Πανεμεατικού με τον Αστέρα Δερβενίου
Ο τεχνικός του Αστέρα , Δημήτρης Γαλάνης, για την αναμέτρηση με τον Παννεμεατικό, δεν μπορεί να υπολογίζει, σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του, στον  Σταύρο Αντωνόπουλο, ο οποίος  έχει ένα χτύπημα στο γόνατο από το ματς με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Γαλάνης, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους στρατευμένους Μαστρογιαννόπουλο, Μπεκιάι και Βασιλάρη, καθώς γίνονται προσπάθειες να εξασφαλίσουν άδεια και να δώσουν το παρόν στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.
 Ο Αστέρας, μπορεί την 1η αγωνιστική να πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά αυτό το χρωστά κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον τερματοφύλακά του, Νίκο Λιβανό, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Σίγουρα όλοι ελπίζουν ότι οι παίκτες του συλλόγου, θα εμφανιστούν καλύτεροι, ώστε να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στη Νεμέα. Άλωστε ο Αστέρας , ανέκαθεν,  έφευγε με θετικα αποτελέσματα από εκεί.
 Τώρα στο "στρατόπαιδο" του Παννεμεατικού, το τεχνικό δίδυμο των Δημόπουλου – Καρσιώτη θα στερηθεί για 2ο ματς  τις υπηρεσίες του Ρουστέμ Ραπουσάι, καθώς το δελτίο του νεαρού μέσου δεν είναι ούτε αυτή την εβδομάδα έτοιμο.
Στα θετικά είναι το γεγονός ότι ο Παλυβός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και όπως φαίνεται υπολογίζεται κανονικά, όπως και οι Παπουτσής και Τζας, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στον Πανσολυγειακό, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ επιστρέφει και ο Κεμαλάι, κάτω από τα δοκάρια. 
Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη από το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα έρθει και η νίκη κόντρα στην ομάδα του Δερβενίου, μιας και στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις, η Νεμέα μετρά 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.