Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ισόπαλο 2 - 2 το ντέρμπι της Δάφνης Εξαμιλίων με τον Αίαντα Αγιονορίου - Οι σημερινοί αγώνες


Στο μοναδικό αγώνα της Β1 Κατηγορίας Κορινθίας, που έγινε  χθες Σάββατο ο Αίας Αγιονορίου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τη Δάφνη Εξαμιλίων, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.
Οι γηπεδούχοι κυρίως στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, ήταν ανώτεροι, αλλά έπεσαν στον τερματοφύλακα του Αίαντα, Γκίκα , ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Η Δάφνη προηγήθηκε με κεφαλιά του Κούτρα (41΄), για φέρουν το ματς στα ίσια οι φιλοξενούμενοι με τον Γ Σκούρτη, πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Οι παίκτες του Μάκη Μαργέτη πίεσαν, είχαν ευκαιρίες με πιο σημαντική ένα δοκάρι του Γλυκοφρύδη, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στο 2-1 στο 75’ , όταν μετά από εκτέλεση πέναλτι του Σιούτη, ο Γκίκας απέκρουσε, η μπάλα όμως έφτασε και πάλι στον αμυντικό της Δάφνης, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο Γλυκοφρύδης δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον Γκίκα, ο οποίος είπε «όχι» σε τετ α τετ, με αποτέλεσμα λίγο πριν το τέλος, η μπάλα να … τιμωρήσει και ο Μακρής να πετύχει το 2-2, δίνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.
Με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται σήμερα Κυριακή η 5η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα .Οι δυο πρωτοπόροι Περαχώρα και ΑΣ Λουτράκι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Αστέρα Κορίνθου και Άγιο Γεώργιο αντίστοιχα. Στο Σολομό ο ΑΟ Μαψού υποδέχεται το Σοφικό '05, ενώ ο Αγιάννης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Κορίνθου. Ο Άρης Κορίνθου υποδέχεται με τον Αίαντα Κορίνθου, ενώ ο Ποσειδών Κυραβρύσης αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ρομά.

5η αγωνιστική
26-10-13
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
27-10-13
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡ.
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ. - ΑΟ ΡΟΜΑ
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΣΟΦΙΚΟ '05
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ


Β2 Κατηγορία
Η 5η αγωνιστική στη Β2 Κορινθίας που διεξάγεται την σήμερα βρίσκει τις προπορευόμενες ομάδες, Ταρσινά '97 και Απέσσα Χαλκείου να δοκιμάζονται στην Ορεινή Κορινθία απο Παμφενεατικό και Ασπρόκαμπό, αντίστοιχα.
Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών με τον ΠΑΟ Κουταλά, ενω ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Δάδνης Πουλίτσας με την Λαύκα. Στο Κιάτο ο Κεραυνός Μεγάλου Βάλτου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λεχαίου, ενώ στο Πετρί η Θύελλα Πετρίου μάχεται με τον Άρη Βοχαϊκού. Τέλος ρεπό έχει η ομάδα του ΑΟ Λυκοποριάς.

5η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛ. - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ '97
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ - ΦΩΚΑΣ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ
ΡΕΠΟ Ο ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ