Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ν. Ανδρουλάκης τηλεφώνησε σε Παπαμιμίκο και… άλλους

Nikos-AndroulakisΤην αποκάλυψη ότι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης πήρε χθες την πρωτοβουλία για έναν γύρο τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους ομολόγους του στα άλλα κόμματα, προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους απέναντι στη Χρυσή Αυγή, κάνει η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Νίκος Ανδρουλάκης βλέπει τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα ως ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες για το ποιοί ευθύνονται για τη συντήρηση του εμφυλιοπολεμικού κλίματος στη χώρα.
Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πρότεινε συνάντηση των Γραμματέων όλων των κομμάτων, προκειμένου να διερευνήσουν αν συμφωνούν για κοινές πολιτικές δράσεις ή για ένα πολιτικό κείμενο στο οποίο θα είναι ξεκάθαρο ποιός καταδικάζει τι, και ποιός όχι.
Στο αίτημα ανταποκρίθηκε θετικά ο Γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης, ενώ ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας δεσμεύτηκε να απαντήσει σήμερα.
Το ΚΚΕ απέρριψε την πρόταση, καθώς επιθυμεί να γίνει σχετική συζήτηση στη Βουλή, ενώ σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” των “Νέων” ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δεν είχε απαντήσει έως χθες το βράδυ.