Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Στο εδώλιο μητέρα και γιαγιά για το νεκρό βρέφος στην Ηλεία

astynomia-3
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την ανεύρεση νεκρού βρέφους χθες το μεσημέρι, σε χωματερή των Λεχαινών Ηλείας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 20χρονης μητέρας του βρέφους και της 44χρονης γιαγιάς του.
 Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τον εντοπισμό της μάνας του βρέφους αναμένεται να κάνουν οι Αρχές από ώρα σε ώρα. Οι πρώτες πληρ οφορίες κάνουν λόγο για άτομο από την ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης. Συγκεκριμένα για υπήκοο Αλβανίας από το Νιοχώρι η οποία και έχει συλληφθεί. Είναι 20 ετών και ανύπαντρη.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες αλλά και την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει συλληφθεί και η 44χρονη μητέρα της που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Η οικογένεια είχε έρθει στο Νιοχώρι από την Κρήτη προκειμένου να δουλέψει σε αγροτικές εργασίες. Σε λίγο περισσότερα...

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 44χρονη μητέρα και η 20χρονη κόρη ήθελαν να αποκρύψουν την εγκυμοσύνη της δεύτερης απο τον πατέρα. Το σωματότυπο της 20χρονης βοηθούσε σε αυτό και έτσι όταν γέννησε πέταξαν το νεογέννητο στα σκουπίδια.

Οι Αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ακολουθώντας ουσιαστικά τη διαδρομή του απορριματοφόρου που πέταξε τα σκουπίδια στη χωματερή, πληροφορίες για τις εγκυμονούσες γυναίκες στο Νεοχώρι της Κυλλήνης και κατέληξαν έτσι στην 20χρονη και τη μητέρα της.