Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΓΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014

 












ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ανακοινώνεται:

Σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες αλιείς οι οποίοι επιθυμούν να εφοδιασθούν με ειδική άδεια αλιείας μεγάλων πελαγικών ειδών (ξιφίας, τόνος) για το έτος 2014.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν το αργότερο μέχρι Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 και θα συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Ημερολόγιο αλιείας ετών 2009-2012 από όπου θα προκύπτει η ετήσια παραγωγή των παραπάνω ειδών (τόνου, ξιφία).
  • Υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη ότι δεν ασκεί άλλο επάγγελμα εκτός της αλιείας και δεν συνταξιοδοτείται. Δεν απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη αλιευτικού σκάφους που φέρει το εργαλείο γρι-γρι (PS).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Επικυρωμένο αντίγραφο ατομικής άδειας αλιείας πλοιοκτήτη σε ισχύ και βεβαίωση αρμόδιας Λιμενικής Αρχής για το χρόνο πρώτης έκδοσης της άδειας (σε περίπτωση που αυτό δεν προκύπτει από το έντυπο της άδειας).
  • Φορολογική δήλωση του τρέχοντος οικονομικού έτους, έντυπο Ε1 και Ε3 εάν έχει υποβληθεί.
  • Έγγραφα του σκάφους (άδεια αλιείας, άδεια εκτέλεσης πλόων ή πρωτόκολλο επιθεώρησης, πιστοποιητικό καταμέτρησης, έγγραφο εθνικότητας).

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ
Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ