Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Παραίτηση με αιχμές από Μπίτζιο στην Κόρινθο

Παρελθόν αποτελεί από την προεδρία της Κορίνθου ο Δημήτρης Μπίτζιος, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτηση του.
Στις δηλώσεις ο Μπίτζιος άφησε αιχμές για μέλος του Δ.Σ. της Κορίνθου, χωρίς να τον κατονομάσει, για τους χειρισμούς, που έγιναν στο θέμα της μεταγραφής του Αντρέα Αρχοντάκη. Επισήμανε ακόμη, πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα 4 έως 7 παίκτες, τους οποίους ο ίδιος έφερε στην Κόρινθο.

"Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και ο λόγος έχει να κάνει με την παραίτησή μου. Από την αρχή συμφωνήσαμε να τηρήσουμε κάποια πράγματα. Να μη δημιουργήσουμε μεγάλο μπάτζετ και να μη χρεώσουμε την Κόρινθο, πηγαίνοντας σε επιλογές παικτών, με μεγάλα συμβόλαια.

Μέχρι πριν 3 μέρες όλα πήγαιναν ρολόι και ξαφνικά, αποφασίστηκε να έρθει στην ομάδα ο Αρχοντάκης και ενώ στις συζητήσεις που είχαμε κάνει προ καιρό, είχε επιλέξει να πάει στο Αιγάλεω. Με τα ίδια λεφτά, μπορούσαμε να πάρουμε τον Ανδριόλα, ενώ του δόθηκε μεγάλη προκαταβολή, χωρίς να το γνωρίζω. Αυτό πάει να γίνει και με άλλο παίκτη, που εγώ δεν ήθελα. Ξέρω ποιος και τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτά", ανέφερε ο Μπίτζιος, για να προσθέσει:

"Δεν ήθελα να χαλάσω αυτό που ήθελα να φτιάξω για την Κόρινθο, γι' αυτό και παραιτήθηκε. Είναι καλό αυτό που έγινε και ας κοιτάξουν πλέον στη διοίκηση να μη χρεώσουν την Κόρινθο. Προσπάθησα για ότι καλύτερο μπορούσα. Ανέλαβα πρόεδρος σε μια διαλυμένη ομάδα και ήμουν αυτός που επέλεξε τον κ. Μαγκαφίνη, έναν προπονητή ιδανικό για την κατηγορία".

"Θα πάρω και παίκτες!"
Τέλος, ο Μπίτζιος επισήμανε πως μες τις επόμενες μέρες θα μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ τόνισε πως θα αποχωρήσουν 4 με 7 παίκτες, τους οποίους, ο ίδιος έφερε στην ομάδα. "Θα αποσυρθούν 4 με 7 παίκτες, τους οποίους έφερα στην Κόρινθο, διαφορετικά, θα υπάρχει πρόβλημα με τη διοίκηση", ήταν τα λόγια του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Χανιώτης, Γεώργαρης, Μπούκης και Μπαλής, δεν πήγαν την Δευτέρα στην προπόνηση, ενώ στη λίστα που ανέφερε ο Μπίτζιος, ακούγεται πως βρίσκονται και τα ονόματα των Κερμενίδη, Τσορμπατζίδη και Τσίτση.

Φόρτης ή Σταματάκης

Το πρωί της Τρίτης θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Κορίνθου, προκειμένου να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Μπίτζιου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για τη θέση του προέδρου η επιλογή θα γίνει ανάμεσα στους Φώτη Φόρτη και Μάριο Σταματάκη.

Επί της παρούσης, από τη διοίκηση δεν σχολιάστηκε κάτι για την αποχώρηση του Μπίτζιου. Εκείνο που ενδιαφέρει τους διοικούντες είναι να βρει άμεσα η ομάδα την ηρεμία της και να μπορέσει να προχωρήσει στην προετοιμασία χωρίς προβλήματα. 

korinthiasports.gr