Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Όλα τα ονόματα που παίζουν για... Δήμαρχοι στην Πελοπόννησο

Στην Καλαμάτα, ισχυρός παραμένει ο «γαλάζιος» δήμαρχος, Παν. Νίκας. Από το ΠΑΣΟΚ συζητείται το όνομα της αντιπεριφερειάρχου Ντ. Νικολάκου, αλλά και της νέας γ.γ. του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ν. Γιαννακοπούλου, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ το όνομα του βουλευτή Θ. Πετράκου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον εκφράζει και η πρ. βουλευτής Σ. Καλαντζάκου. Τη δική του υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Κ. Μαργέλης, ενώ από τη Χρυσή Αυγή κινείται ο βουλευτής Δ. Κουτσούκης.
Στην Τρίπολη, φαβορί είναι ο νυν «γαλάζιος» δήμαρχος, Γ. Σμυρνιώτης, ενώ από το ΠΑΣΟΚ, εκτός του Δ. Παυλή, ακούγεται και ο Κ. Τζούμης. Ο ΣΥΡΙΖΑ προκρίνει την ηθοποιό Αντ. Γιαννούλη. Επίσης κινείται ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Π. Τατούλη, Ν. Γιαννακόπουλος.
Στη Σπάρτη, νέα θητεία θα διεκδικήσει ο Στ. Αργειτάκος, όπως στο Ναύπλιο ο Δ. Κωστούρος, όπου υποψηφιότητα θα καταθέσουν οι Χρ. Γραμματικόπουλος (Ν.Δ.), Τ. Σαλεσιώτης (ΠΑΣΟΚ) και ο δικηγόρος Γ. Γκιόλας (ΣΥΡΙΖΑ).
Στην Κόρινθο θα διεκδικήσει ξανά τον δήμο ο Αλ. Πνευματικός, με αντιπάλους τους  B. Νανόπουλο, H. Χρηστάκη και Γ. Γκεζερλή.