Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πάτρα: Δάκρυα χαράς για την ''Σταρ Πελοπόννησος'' που στάθηκε ξανά στα πόδια της!

ΦΩΤΟ από dete.gr 

Η Σταρ Πελοπόννησος Ναταλία Λιαλιάτση Οικονόμου, έμεινε για μήνες στο κρεβάτι μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα...


Να αναθεωρήσει την άποψή της για τη ζωή αλλά και για ορισμένους φίλους, στάθηκε το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε η «Σταρ Πελοπόννησος». Η Ναταλία Λιαλιάτση Οικονόμου, έμεινε για μήνες στο κρεβάτι, σε ακινησία, για να υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι και επανορθωτικές επεμβάσεις.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Έκανα πριν λίγο καιρό την πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση μετά το ατύχημα.Το Νοέμβριο θα πάω στα παγκόσμια καλλιστεία που ήταν να πάω και δεν πήγα».
 Παράλληλα, μιλά και για κάποιους φίλους, που την εγκατέλειψαν μετά το τροχαίο: «Ευτυχώς και δυστυχώς, στάθηκαν άτομα δίπλα μου που δεν το περίμενα, ενώ κάποια άλλα όχι!» Όσο για τη ζωή; Πλέον τη βλέπει διαφορετικά: «Τίποτα στη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο. Τα πάντα μπορούν ν΄αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει να χαιρόμαστε τ’ απλά και τα μικρά πράγματα. Η ομορφιά δεν είναι τελικά κάτι τόσο σημαντικό».

Τέλος, αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που πέρασε λέει στο dete.gr: «Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα μόνη μου, και δεν θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα που θα είναι όλα καλά και θα περπατάω. Ήθελε απλά το χρόνο του».

newsi.gr