Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πιπιλή για Μπαλασόπουλο: Γιατί δεν απαντά στις καταγγελίες μου; Πρότεινε τον εγκλεισμό μου σε ψυχιατρείο της Γλυφάδας γιατί τα παίρνει από εκεί;


Σε μια βεντέτα χωρίς έλεος εκτυλίσσεται η κόντρα της Φωτεινής Πιπιλή με τον Πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί, όταν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον alpha 989 μιλώντας το πρωί η κα Πιπιλή ζήτησε να απολυθεί πρώτος ο κ. Μπαλασόπουλος και τον χαρακτήρισε μάλιστα "κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού και οικογενειοκρατείας".
Είπε χαρακτηριστικά η κα Πιπιλή: "Μπήκε από το παράθυρο, ως εργάτης καθαριότητας, ως κολλητός του δημάρχου Γλυφάδας Θόδωρου Σπονδυλίδη το 1984 και με το σύνηθες ρουσφέτι μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ σε όλα τα κλιμάκια, Έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από την γραφειάρα του τον κ. Καμίνη, που αν μη τι άλλο, ο κ. Καμίνης έχει μια επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη. Απαιτώ σεβασμό και την απόλυση του κ. Μπαλασόπουλου, ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού, οικογενειοκρατείας, δηλαδή όλων αυτών που κατέστρεψαν την τοπική αυτοδιοίκηση."

Όταν ζητήθηκε απο το Newsit ένα σχόλιο από τον κ. Μπαλασόπουλο, η απάντησή του ήταν απαξιωτική:
"Έχουμε ομόφωνη απόφαση, η ΠΟΕ - ΟΤΑ αναλαμβάνει, τα έξοδα νοσηλείας της κας Φωτεινής Πιπιλή σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα. Να είναι σίγουρη ότι θα την προστατεύσουμε. Τίποτε άλλο".

Επικοινωνήσαμε με την κα Πιπιλή και εκείνη εμφανώς εξοργισμένη είπε:
"Η απάντηση μου θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι οτι τα έχει πιάσει από τη συγκεκριμένη κλινική, γιατί υπάρχουν και σε άλλες περιοχές κλινικές ψυχιατρικές για να με φιλοξενήσουν. Θα μπορούσε να του απαντήσει κανείς, ε βέβαια, ποτέ δεν ελέγχθηκαν τα οικονομικά της ΠΟΕ - ΟΤΑ οπότε μπορείτε να κάνετε και δώρα σε πολιτικούς που πάσχουν από Αλτσχαϊμερ."
Η κα Πιπιλή προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας: Επίσης, μια πολύ σοβαρή απάντηση είναι, γιατί να μη συγκεντρωθούν χρήματα από την ΠΟΕ - ΟΤΑ για να αναγερθεί στη Γλυφάδα που είναι ο αγαπημένος τόπος του συνδικαλιστικού οργίου του Μπαλασόπουλου, ένας για παράδειγμα φούρνος, για να μπορούν να καίνε τις φωνές που μιλάνε με ειλικρίνεια. Μπορούν να ρωτήσουν για παράδειγμα τους φίλους Χρυσαυγίτες, του κυρίου Μπαλασόπουλου εννοώ, ή άλλους ακραίους, πως μπορεί να εξαφανίσει ανθρώπους που με επιχειρήματα σε ξεμπροστιάζουν."
Τέλος, η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Μπαλασόπουλο ότι δεν απαντά στις καταγγελίες της: Σε κάθε περίπτωση η απάντησή μου είναι μία και είναι η εξής, γιατί ο κύριος Μπαλασόπουλος δεν απαντάει στις δικές μου καταγγελίες. Είναι κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικού διορισμού από το παράθυρο το 1984, από τον κολλητό του τότε Δήμαρχο Γλυφάδας Σπονδυλίδη. Σε δύο τρεις μήνες από εργάτης καθαριότητας βρέθηκε υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και επίσης αναρριχήθηκε εως εδω που έφτασε χωρίς να υπάρχει πουθενά μα πουθενά, οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό του".
newsit.gr