Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΓΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΥΚΑ


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες περιόδευσε στις Δημοτικές Ενότητες Φενεού και Στυμφαλίας, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για τα έργα που προγραμματίζονται και εκτελούνται στην περιοχή, να συζητήσει για θέματα που απασχολούν τους πολίτες και να εξειδικευτούν οι από κοινού δράσεις για την αντιμετώπισή τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Σικυωνίων, κ. Σ. Σταματόπουλο και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, συζήτησε με τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Γκούρας και στη συνέχεια στη Λαύκα.
Εκεί, παρουσία των προέδρων και μελών των τοπικών συμβουλίων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για όλα τα έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή σε Φενεό και Στυμφαλία αντίστοιχα. Με ανακούφιση υποδέχτηκαν οι συγκεντρωμένοι τη δημοπράτηση του έργου «Λαύκα – Καστανιά» (02/07/2013) και ο διάλογος συνεχίστηκε για το σύνολο των έργων που ξεκινούν στην περιοχή με κύρια έμφαση στα έργα οδοποιίας, τα αρδευτικά και εγγειοβελτιωτικά έργα που θα υποβοηθούν τις αγροτικές και παραγωγικές διαδικασίες και στις παρεμβάσεις τουριστικής προβολής της περιοχής. Ο Αντιπεριφερειάρχης, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε με έμφαση στην αξιοσημείωτη προσπάθεια που κατέβαλαν και καταβάλουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, προκειμένου να ολοκληρωθούν μελέτες που θα αποτυπωθούν σε έργα, τόσο για την ορεινή Κορινθία, όσο και για το σύνολο του Νομού.
Ο κ. Δέδες δήλωσε: « Τα έργα τα οποία εκτελούμε και προγραμματίζουμε για τον ορεινό όγκο του Νομού τα οφείλει η Ελληνική Πολιτεία (σε όλες της τις μορφές, Κράτος και Αυτοδιοίκηση) στην περιοχή και τους κατοίκους της, εδώ και δεκαετίες. Εμείς τα υλοποιούμε και θα τα ολοκληρώσουμε».

 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ