Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πάγκαλος: Η ΕΡΤ… κομμούνιζε μέχρι αηδίας

Theodoros-Pangalos
Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο ραδιόφωνο του “Βήματος”, και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με θέσεις που σταθερά… προκαλούν αντιδράσεις, παραδέχτηκε ότι ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου βρέθηκε απέναντι σε δυνάμεις που επιθυμούσαν να τον περιορίσουν σε διακοσμητικό ρόλο, ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά της ΕΡΤ.
“Δεν βλέπατε ότι η ΕΡΤ που διαλύθηκε, ήταν προπαγανδιστικό όργανο, αυταρχικό και ολοκληρωτικό, ενός κόμματος που είχε το 5-10-20% του ελληνικού λαού; Κομμουνιστικό όργανο ήταν η ΕΡΤ.
Κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι αηδίας. Εγώ, που είμαι και αριστερής προέλευσης, αφού έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, μετά έβλεπα μια συζήτηση μαρξιστών, ούτε ξέρω για ποιο θέμα και στο τέλος, μου κοπανούσε και ένα σοβιετικό φιλμ.
Ούτε ο 902 δεν τα κάνει αυτά”, σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Πλειός: Ο Πάγκαλος μιλούσε στην ΕΡΤ και… έβλεπε 902

Giorgos-PleiosΟ καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Πλειός δεν άφησε ασχολίαστα όσα δήλωσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του “Βήματος”, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την ΕΡΤ… κομμουνιστικό όργανο.
“Το μόνο βέβαιο από τις δηλώσεις του Πάγκαλου είναι ότι αν και μιλούσε στην ΕΡΤ, έβλεπε 902″, έγραψε ο Γιώργος Πλειός για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.



ysterografa.gr