Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βενιζέλος σε Βορίδη: Δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου, ούτε το κόμμα σου, ούτε την χώρα


Δημόσια δήλωση για το θέμα Βορίδη, έκανε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Ο κ. Βενιζέλος μετά την συνάντηση που είχε με την Επίτροπο Αλιείας Μαρία Δαμανάκη, και όταν ρωτήθηκε εάν κάποιες μεμονωμένες δηλώσεις μπορούν να απειλήσουν την πολιτική σταθερότητα που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, με τον σχηματισμό της δικομματικής κυβέρνησης, δήλωσε:

"Η πολιτική σταθερότητα είναι ένα αγαθό που το αντιλαμβάνονται και το αποζητούν όλοι οι Έλληνες. Γι' αυτό και όσοι δεν επικρότησαν ρητά, στην πραγματικά σιωπηρά κατανοούν πόσο σημαντική ήταν η απόφαση που πήραμε να συγκροτήσουμε την κυβέρνηση αυτή και να πορευτούμε με σταθερότητα, προοπτική, συναίνεση. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό και υπονομεύει τις ψυχολογικές ή συμβολικές προϋποθέσεις σταθερότητας, πλήττει την καρδιά του δημοσίου συμφέροντος και δεν βοηθάει ούτε τον εαυτό του, ούτε το κόμμα του, ούτε τη χώρα".
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης μιλώντας το Σάββατο στο συνέδριο της ΝΔ είπε:

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

newsit.gr